17/11/12

Font Quintana

Hui ruta amb la bici per a disfrutar d'una natura radiant a pesar de la Tardor i de la caiguda de les fulles engroguides dels arbres.

Primer no tenia clar cap on anar.... si cap a Ontinyent fent ruta agggggsfaltica per no pillar molt de fang o una altra..... UNA ALTRA!!!!
El dia ha despertat enboiregat, encara que tampoc era pixona, he posat el xubasquer a la motxilla per a que no ploguera.... la Llei de Murphy diu que sempre que agarres el xubasquer no plou jajajajaja.

Baixava una mica d'aigua pel Barranc del Convent a l'altura de Caputxins, no era molta però ja em donava una idea de com estaria el terreny. Després de pujar per La Gaveta i vorer gent buscant rovellons per ací, arribe al Port i al baixar-lo, m'he trobat amb una plantació de fongs.


He eixit a l'autovia i pel carril bici fins a l'altura del Barranc del Pla d'Aguiló, primer pel costat des bancals de tarongers, fins la pujada que du a l'altre costat de la serra amb mes bancals de tarongers, la majoria d'ells abandonats fins el camí per a desviar-me cap amunt per a passar per La Lloma de Goçalvo i endinsar-me al Barranc de Caturla.

Està espectacular amb les diferents tonalitats a les fulles.

Una vegada he eixit del barranc, arribe a la Font Quintana, pareix que sempre que fa una ploguda arrasa amb qualsevol pontet que es pose per ací. Per molt que es cream que som els amos, el vertader amo es La Natura.

Tant fent la foto cap a un costat o l'altre, el paisatge es fantàstic.


Continue endavant per arribar fins la carretera de la Serra Grossa però abans m'he trobat una sorpresa molt "sorpresiva"


Arribant he vist dos bikers que es clavaven per una sendeta molt frondosa, als pocs segons he descobert el "per què".... no es pot creuar ni de conya... quina profunditat pot haver????? mig metre????

Des de dalt encara es veu mes bonica.

Vaig per on he vist els altres bikers i li pegue la volta per eixir novament al camí. La càmera m'indica que estan esgotant-se les piles i pose les que duc de recanvi.... però estan mes esgotades encara així que torne a posar les mateixes, no puc fer dos fotos seguides.

Arribe a la carretera i per la senda de dalt del Merendero Pedro fins la Senda de La Cova Negra. El riu baixa molt crescut.

Continue per la senda fins arribar a l'Assut de Bellús.

Està tan bonic que ja que he parat a fer les fotos aprofite per pegar un mos sentat a un banc. Davant el riu, als costats els xops perdent les fulles i darrere la muntanya.

Mentre estic allí passen dos xics i una xica amb bici de carretera.... pareix que el ciclocross està pegant fort. Després d'unes poques fotos i tot just uns segons de vídeo reprenc la marxa, passe per Bellús i cap al Mas del Salido. Per ací feia molt de temps que no veia aigua.

Mentre anava per dins del Barranc del Salido, he recordat la ruta de "Bajo Peñas" que vaig fer a Aínsa durant Pasqua.... creuant a un costat i a l'altre del barranc per dins del riuet d'aigua.


A continuació arribe al Mas del Salido.... ací davant hi havia un cartell informant de les rutes BTT de l'alberg...

On està?????? les rutes son de xixa i navo però una cosa si es fa s'ha de mantindre, diners tirats i l'alberg no se si està en marxa perque sempre he vist les portes tancades i cap cotxe ací.... mes diners tirats.... com en sobren tants....

Continue per la sendeta passant per la Font dels Caçadors fins arribar a l'Assagador de Bellús i passant per Caputxins directe a casa. Ruta clàssica a l'Olleria fent 31 km tranquil i disfrutant dels paisatges banyats per tants dies de pluja. Vídeo resum de la ruta.
 El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada