11/11/12

Gran Premi Xest 2012. Diumenge

Hui a Xest per a vorer les carreres. A les 7'45 ha tocat el despertador i corrent cap a la finestra per vorer l'oratge ja que marcava aigua.... pel Montcabrer està molt negre i pel Benicadell mes clar i el piso està sec.... BONA SENYAL!!!!!

Prepare els entrepans i baixe a la cotxera, obri la porta i el piso sec... cap a la gasolinera. Eixint de l'Olleria cauen unes gotes però en passar el túnel el cel està millor. Pareix que no fa falta posar-se el xubasquer. Arriben Edu i Blai i movem. Per la circumval·lació de València cauen unes gotes, para i al poc torna a moure i torna a parar. Entrem a l'aparcament i allí comença a ploure mes fort però ja estem aparcats i em pose el xubasquer.

Entrem a les grades i mentre esmorzem passa Nico pegant la volta d'honor abans de l'acte de batejar una curva amb el seu nom, en concret la nº 4.
 El number one.

 Comença la carrera de Moto3 i McPhee passa de la Pole provisional del divendres a buscar la moto.

La carrera ha estat interessant perquè Salom es jugava el subcampionat amb un altre i han tingut unes quantes passades i repassades.

Al final ha guanyat Dani Kent.
La següent carrera era la de Moto2, amb Marquez eixint des de l'ultima posició per una sanció i Nico posant-se primer amb una eixida espectacular.

I com "els últims seran els primers".... Marquez ha remuntat des de l'ultima posició de la graella d'eixida fins guanyar la carrera amb Simón segon i tercer Nico. Primer pòdium de la categoria.












Elena Rosell s'ha endut per davant a un altre pilot al intentar avançar-lo.

Nico i Marquez han mexat la traca mútuament.... estaria passant-li el relleu?????


La següent carrera es el plat fort, MotoGP. A la volta d'escalfament.... Pedrosa dona la sorpresa... entra a Boxes per a canviar la moto tot i tindre la Pole. A l'eixida una altra sorpresa.... Espargaró amb una CRT liderant la carrera, mentre Pedrosa està a les ultimes posicions, Lorenzo s'escapa. A les poques voltes Pedrosa a "l'estil Marquez" remunta i es posa a roda de Lorenzo, te un problema a una curva i a la següent volta a la mateixa curva.... Lorenzo va per l'aire.


A partir d'eixe moment ha sigut un passeig militar per a Pedrosa que ha guanyat amb una burrada de temps, 37 segons i doblant a "nosecuantagent", segon ha sigut un convidat (Nakasuga) i tercer Stoner que ha despedit la seua carrera motociclista (de moment???) amb un pòdium.

Tot i que les provisions eren de pluja, pluja i mes pluja apenes han caigut unes gotes mentre estàvem al circuit. I una vegada s'han acabat les carreres hem eixit per a intentar no banyar-nos pel camí. Amb els xubasquers posats tot el dia no hem tardat massa en eixir i per l'autovia apenes han caigut unes gotes fins una gasolinera on habiem quedat per fer-nos un cafè per si es separàvem però hem anat junts.

A partir d'eixe moment si que ha plogut amb mes força fins passar el túnel. Una vegada a la rotonda d'entrada a l'Olleria veig un triangle d'emergència i... un cotxe dins la sèquia travessat.... just quan arribe al poble veig a la policia local... els he fet senyals de que pararen i els he avisat i ràpidament han pegat la volta i han anat cap allí. Entre a la cotxera, em lleve el xubasquer i seque el casc, xubasquer i moto i entre a casa a les 16'40.... nostamal!!!

El video està al forn. Ací hi ha una sel·lecció de fotos dels tres dies. L'any que ve mes.;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada