5/2/12

Nevà de festes 2012

Hui he anat a Rafelguaraf a dur els Calendaris de les Matinals 2012, i al tornar pel Pou Clar ha començat a nevar.

He aparcat el cotxe i cap a casa... pensava que pararia prompte. He estat fent unes fotos des de casa els meus pares i al vorer que no parava he anat per traure els cotxes. He tret el de la meua dona d'on el tenia aparcat, però no he pogut eixir d'allí, hi havia un cotxe creuat i un altre cremant embrague per a traure'l, així que l'he deixat aparcat costera avall i he anat a dinar.

Després de dinar he tornat, ja no nevava així que he pogut traure costera avall el de la meua dona. Mentre tornava a pel meu he fet unes quantes fotos.



Una vegada a l'aparcament no podia traure el meu, em patinava molt, sort que ha passat un quad i m'ha netejat un poc la costera.

Després de traure'l de l'aparcament he anat pel mateix lloc que havia tret el de la dona perquè costera amunt estava tallat i anava superespaiet i el cotxe ha començat a creuar-se de darrere i quasi topa contra la paret.... estava tremolant... i no era pel fred.

Amb molta precaució he tornat a eixir per la Font d'En Ferrís i he continuat fent fotos.

2 comentaris:

  1. Si és que ací no estem preparats,je,je...això a Noruega no t'hauria passat.. preparat que el cap de setmana ve més neu per on tu vius ves a aprovisionar-te dels aliments necessaris,el cafè i el conyac que no falte.. :-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi ha neu... la unica cosa que necesite.... es la bike.;)

      Elimina