21/2/12

Investiganda per Romaguera

Hui he anat a pegar una volta amb la bici aprofitant que estic treballant de vesprada. Com l'altre dia que vaig fer la de Romaguera sense pateo vaig vorer una senda i després he vist el vídeo de Miguel de Xàtiva, estava clar on tenia que anar.

He eixit a les 8'00 del matí i no feia massa fred encara que si que he vist blancor per la rosà, també està la típica boira matinal pel Salido.

He arribat fins Bellús i he anat a investigar una sendeta que vaig vorer que tiraven cap allí una vegada unes motos, però no te res de l'altre mon. A continuació a pujar cap a la zona del tallafocs de la linea elèctrica. D'una caseta ha eixit un gos darrere de mi i he tingut que parar perquè ha estat a punt de tirar-me. He continuat pujant fins l'inici de la senda.

Te molt bona pinta, encara que també va cap amunt però hi ha que espentar la bici, deu d'eixir a la de la Penya Blanca (crec que es diu així) però està en molt mal estat, així que he pegat mitja volta i he començat a baixar.

Es una trialereta fàcil, amb pedres soltes però sense escalons, això si... moooooooooooooooolt divertida. Llarga vida al Rock'n'roll!!!!!

Una vegada he arribat a la via del tren he anat per vorer com empalmar amb l'altra baixada que conec i per la que he pujat. I on tenia que eixir???? a la caseta del gos que ha tornat a tirar cap on estava jo, he parat i he agarrat una branca però ja no s'ha atrevit a vindre. La pròxima vegada que torne a passar per ací aniré preparat.

Una vegada ubicat ja he començat a tornar i he anat a pujar el costeron de la Volta a Peu de Benigànim... mama caca!!! que empinat que està. Després de Bellús pel Mas del Salido cap a casa.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada