20/8/11

Topabajo Sumacàrcer

Hui teníem una ruta prevista per Sumacàrcer per a fer una Topabajo, les expectatives eren molt bones.. bona ruta, bon guia, bona companyia, bon esmorzar i un bon bany en acabar. Per la qual cosa ha sigut un autèntic desastre.

A les 8'30 arribem Ramón i jo a Antella, en eixe moment arribaven els il·licitans també i Jordi i Cristian estaven esperant-nos. Carreguem les bicis al remolc i ens en anem cap a Sumacàrcer on estaven esperant-nos els altres freeambres.


Es una gràcia açò de pujar en cotxe fins l'inici de la trialera. Mentre arribàvem, Jordi anava dient-nos ací hi ha una trialera, ací una altra, ací una altra..... maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama per ací hi ha que vindre molt mes. Al principi la trialera es prou assequible, després va complicant-se.

Al final es veu la presa del Pantà de Tous, esta la tinc pendent.

Una volta al poble, pugem per la carretera fins quasi el mateix punt que abans, però esta volta es quedem un poc abans per a fer la segona trialera..... i ací ha vingut el DESASTRE... als 20 metres de començar a baixar Carlos es pega un bac... es queda entre els matolls queixant-se del genoll i no pot ni alçar-se. Li cride a Jordi que ja estava quasi baix per a que puge i vaja a pel cotxe i dur-lo a l'ambulatori.

Jordi te que remuntar tota la trialera espentant la bici i arriba dalt molt fatigat i li ajude a pujar la bici i van a pel cotxe duent a Carlos a l'hospital directament. Em sorprèn Carlos.... a pesar del mal que tenia encara feia bromes.... jo haguera estat de mala llet i maleint.

Mentre.... baixem nosaltres la trialera.... bé... es un dir... jo la he baixat quasi tota a peu.... anava acollonadisim i no m'atrevia a baixar res. Arribem al poble i anem a esmorzar mentre venen els altres.

El cas es que dels altres només ve Jordi, Carlos te que fer-se unes radiografies i Antonio es queda amb ell. Els altres tornem cap a Antella, no tenim moltes ganes de continuar la ruta.

En arribar a Antella creuem l'assut... quina canya.... es espectacular creuar un riu tan ample per dins, l'aigua t'espenta però es divertit. Després tenen que anar amb el cotxe a Sumacàrcer per arreplegar les bicis de Carlos i Antonio i aprofitem per a pegar-nos el banyet que estava previst, que bona que estava l'aigua.

En arribar ens en anem cap a l'hospital..... allí ens donen la mala noticia.... Carlos te trencament de tíbia i tenen que operar-lo per la qual cosa es queda allí ingresat.

Els companys de Carlos tenen que tornar a Elx, jo em quede esperant fins que arriba la seua dona. Crec que ens ha animat mes Carlos a nosaltres que nosaltres a ell.... que bon humor que te, continuava sorprenent-me.

Carlos... recupera't prompte perquè eres un tio molt gran.



4 comentaris:

  1. Cagüen diez! Desde aquí desearle una pronta recuperación... estuve a punto de aparecer, pero unos problemas de última hora y mi falta de forma física me impidieron poner las últimas ganas. Si encima llego a vivir el accidente en primera persona, creo que me hubiera costado bastante mas volver a coger la bici. Rafa, mantenme informado, por favor, de las mejoras de Carlos...

    Un abrazo. Borja.

    ResponElimina
  2. la veritat que va ser una llastima la caiguda de Carlos, ara que se recupere promte i qu torne a rodar, per el reste, bona ruta.
    PD: Rafa enrecordat de pasarme les afotos

    ResponElimina