13/8/11

Les 3 trialeres

Hui rutó de luxe... les 3 trialeres. Ademés tenia la visita d'Iván, un biker de Gijón que està estiuant per ací.

Hem eixit a les 8'00, pareixia que no feria molta calor perquè feia un lleugeret vent que donava fresqueta. Així que per darrere de ma casa hem pujat fins La Barraca i per La Gaveta en direcció a pujar cap a la creu de l'Olleria, en poc mes de 5km ja estem a la primera trialera. La de les gasolineres. Es la trialera mes difícil que hi ha per ací amb diferència i Iván s'ha portat molt bé jejejejeje era una bona emboscà.

Però s'ha defés bé a pesar de la dificultat i de ser la primera vegada que la baixava. Després ens hem encaminat cap a Xàtiva per darrere de la Serra de Vernissa per a baixar el Camí Romà.

Esta segona trialera es mes assequible, encara que també te les seues revoltes amb molta dificultat.

Una volta a Xàtiva anàvem a esmorzar al bar que vaig estar l'altre dia amb Ramón i David, però estava tancat i hem anat ràpidament cap a El Genovés per a esmorzar al Topper.

Després del bocata endurer costa molt pujar, i la calor ja començava a apretar, menys mal que la pujada no es massa llarga perque si que te la seua pendent. Baixant la Trialera d'Alboi he vist esta construcció que han netejat, abans no es veia tant. Es per a fer gel, calç o carbó????

Una volta baix, he aprofitat per a pegar-me un banyet a la xopà, després de vorer com es banyaven a la Topabajo Bellús i quedar-me amb les ganes esta volta no he pogut evitar-ho, a mesura que anava baixant sentia al riu com em cridava jajajajajaja.

Tot seguit ens hem dirigit per la Senda de la Cova Negra cap a Bellús i des d'ahí pel Mas del Salido cap a l'Olleria, la caloreta ja era molt forta i la sed també així que ens hem begut un refresc a la gasolinera quasi d'un glop.

Una bona ruta que no defrauda mai i ja que Iván em va dir que volia fer rutes d'endur... doncs ací en tens una.

El perfil de la ruta.

1 comentari:

  1. aixi esteu de forts.... llastima que no estiges a la kdd de xativa. un saludet

    ResponElimina