19/8/11

VIII Volta a La Pobla del Duc


Hui nova carrera del III Circuit de la Vall d'Albaida a la localitat de La Pobla del Duc on feien la VIII edició, jo soc dels que no han ant a vorer al Papa.

Al que si que he vist, ha sigut a Andreu de Carcaixent i hem pogut escalfar junts i la cursa també la hem fet junts. La prova consta d'un circuit de 3'5km on li peguem dos voltes.


La primera volta he anat poc a poc incrementant el ritme i quan hem passat el km 4 li he dit a Andreu.... "anem allà que ací ja estem". En eixe punt he notat una xicoteta molèstia al peu però com de seguida ha desaparegut he continuat.

Anàvem passant gent que feia poc que ens havia passat. Com sempre l'últim km a tope entrant a meta el 448 de la general i el 137 de la meua categoria amb un temps de 34'42 a un ritme de 4'57. Enguany encara estic lluny de la meua millor forma i la setmana que ve tocarà patir molt.

A vorer si puc trobar fotos i les penge.

2 comentaris:

  1. Xé Rafel que fort que estàs,je...fent un esprint i tot a l'arribada a meta i això que encara et ressents del peu,au..bona carrera i des del km 5 i abans mira qe passem a gent,però no se si al teu amic el passem?? ;) fins aviat.

    ResponElimina
  2. No.... al final no el vam agarrar.... a la próxima jejejejejejeje.;)

    ResponElimina