26/1/11

Quatretonda... LA DEFINITIVA.

Quatretonda... LA DEFINITIVA.

Hui si que si que si.
Després de quedar-me l'altre dia amb les ganes per no anar per la senda correcta, hui si que la he fet correctament i he pogut enllaçar els dos tracks.

Després de deixar als xiquets a escola, he carregat la bici al cotxe i he anat cap a Quatretonda. Per Benigànim començava a ploure, però era molt fluixet. Poc abans de les 10'00 ja estava pedalejant, he pujat per la pista de Les voltes i m'he dirigit cap al Coll de l'aire.

Una volta allí he vist la senda, l'altre dia pensava que no seria eixa perquè la vaig vore abans del que em pensava, però hui si que la he pujat, son uns 400 metres d'espentar la bici.

Una volta dalt al Pla de Penya, les vistes son espectaculars a pesar de que hui no era precisament el millor dia per a disfrutar-les.


De seguida he arribat a la part del meu track, a partir d'ací ja es tot conegut, una bonica senda que va per dalt de la serra.

Mentre estava a l'inici de la Trialera de La Falaguera posant-me les protes han passat uns senderistes en els que he estat una estona xarrant, estaven molt sorpresos de saber que per on havien pujat ells, jo anava a baixar, els he recomanat que anaren a vore L'Avenc ja que havien eixit des de Quatretonda i tenien que tornar allí i molt agraïts han représ la marxa.

A meitat trialera m'he trobat una cosa, pareix sang.

En efecte, he anat trobant-me mes marques com eixa fins que un poc mes abaix, m'he trobat tres rodals plens de cartutxos d'escopeta, sense dubte era d'alguna peça que havien caçat, encara que no se per que no han arreplegat les deixalles els caçadors. Des d'ací es veu el pi d'enmig que es on està l'inici de la trialera.

Es una passada esta trialera, he disfrutat molt baixant-la a pesar d'anar a soles, quan he arribat baix he vist que he tardat 22 minuts en baixar. Ràpidament em desvie cap a la dreta i en quilometre i mig arribe a El Molló, on comença la segona trialera.
Esta també es molt divertida, encara que es mes curta, només he tardat 13 minuts en baixar. Volia gravar-la en video, però estava fent-se tard. De fet he arribat al cotxe a les 12'10 i els xiquets eixen d'escola a les 12'30, així que he carregat trastos i a escola a arreplegar a la tropa directe sense passar per casa.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. rafa esa hay que hacerla si o si. pero creo habria que añadirle unos pocos kms mas y esperar que acabe la temporada de caza, no vaya a ser que nuestra sangre sea la proxima que adorne las piedras

    ResponElimina
  2. Pues si se sale desde Benigànim "poejemplo" son unos 10 km mas y desde l'Olleria 30 km mas.

    ResponElimina