3/1/11

Enguera

Ahir ruta per la serra d'Enguera.
Vaig anar a vore la gent de l'Olleria quina ruta anava a fer i encara que es va proposar, sorprenentment, no van fer la d'Enginyers i van decidir anar cap a Enguera.
Vam eixir amb una mica de retràs per la qual cosa el ritme ja havia de ser alt per a "recuperar" el temps perdut.
La ruta es l'habitual per Canals, el polígon d'Alcudia de Crespins, Montesa.

I la pujada de La Selectiva fins al Corral de Campanilla.

Una volta dalt va haver una persona que no va voler baixar la trialera, si no en baixes, mai en baixaràs. Però cadascú disfruta a la seva manera. Els altres si que vam baixar pel Cortafuegos.
Va ser molt divertit, la primera part que es mes tècnica la vaig baixar llevat de dos escalons.... anem millorant poc a poc. La segona part es mes senzilla.... bé... es un dir... perquè hi ha tantes travesses que no saps per on va el camí i tens que estar mes pendent de vore el camí correcte que les dificultats.

Una volta a Enguera, vam anar a esmorzar al bar que ens va pegar la canyà quan vaig anar en Ramón i David, però esta volta ens va cobrar 5€.

A continuació vaig intentar dur a la gent per la senda que em van ensenyar l'altra volta, però com només havia passat una volta no ho recordava tot i vam tindre que eixir a la carretera. A partir d'allí ja vam anar pel lloc habitual fins a Canals on vam retallar un poc de camí per a eixir a la pujada del Port de l'Olleria i a casa que ja era tard.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. je je eixe del bar es veu que cada vegada cobra lo que li pareix..... bona ruta

    ResponElimina
  2. Vam esmorzar dins, l'altra volta vam estar fora.... a vore si era per això????

    ResponElimina