18/9/10

XVII Volta a peu Quatretonda

Hui s'ha disputat a Quatretonda la 6ª prova del Circuit de la Vall d'Albaida, la 4ª per a mi.

Este matí he tingut que treballar i com també he vist la Vuelta Ciclista no he descansat el que tenia pensat, de totes maneres he eixit amb ganes de millorar el temps de l'any passat.


Al principi he eixit a la marxeta com sempre i al km 3 coincidint amb una pujadeta he començat a incrementar el ritme, encara que com la volta era la mateixa de l'any passat m'he esperat a fer la forta pujada per a apretar fort. Faltaven 3 km per a meta i de seguida he començat a avançar a prou de gent encara que feia prou d'aire en contra i anava buscant els "rebufos" dels que duia davant. Per la recta que hi ha arribant al Cementeri avançava amb molta facilitat a la gent i això m'ha motivat, una volta dins del poble ja només quedava 1 km per a meta i l'he fet a tope.




He entrat a meta fundit i només he pogut millorar 20 segons el temps de l'any passat encara que en posicions si que he millorat prou ja que del 181 de la General i el 94 de la de Veterans A, he passat a la 148 de la General i el 71 dels Veterans A.

A vore si en estar la Classificació puc vore com estic i si pengen alguna foto.

I després..... a L'SPINNING!!!!!!!!!!!!!!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada