20/9/10

FESTIBIKE

Ahir diumenge, després del patiment del dissabte.... es vam pegar la matinada alçant-se a les 6'00 del matí per anar-se'n tota la família cap a Madrid i vore el Festibike.

Després de varies hores de viatge, vam parar per a esmorzar i que els xiquets es prengueren alguna cosa i vestir a les xiquetes que encara anaven amb el pijama posat. Continuem la marxa i ja arribant a Madrid, les dos xiquetes..... alaaaaaaaaa.... a tornar-les a canviar... i com no dúiem mes roba pues altra volta amb el pijama.... menys mal que no es notava massa el que duien jajajajajaja.

Vam entrar sobre les 11'00 i vam vore unes quantes carpes mentre anàvem a vore alguna exhibició per a que el xiquet estiguera entretingut.


Després a vore maquinons..... i que maquinons...




Que lloc mes estrany per a dur l'amortiguador,no???



Ja sobre les 15'00 hores vam, eixir i se'n vam anar a dinar a un Centre Comercial i després novament cap a casa. Sobre les 20'00 hores vam parar per a descansar, menjar un poc i despertar a la tropa que anaven dormint. A casa vam arribar a les 22'30 amb 890 km i molt de cansament.... que hui quan ha tocat el despertador per a anar a escola no es podíem alçar ningú dels 5 jajajajajaja



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada