11/9/10

Investiganda endurera 2

Hui he anat a pegar una volta amb la bici, he eixit tard i no sabia on anar, aixina que he optat per anar d'investiganda cap a Quatretonda i vore si podia eixir des d'El Molló a la pista de Pla de Corrals tal i com em va dir Ramón.

Mentre anava pel Salido direcció Bellús he vist un pardalot prou gran.


Després el pas del pantà i direcció Benigànim primer i després Quatretonda i com l'altra volta, pujar a peu per la trialera fins a El Molló. L'altra volta quan vaig arribar ací vaig tirar cap a l'esquerra, esta volta he anat cap a la dreta. Anava per una sendeta molt xula fins que he arribat a una caseta i ja es fa el camí ample i poc després arriba fins a la pista de Pla de Corrals. Una volta allí he fet un descanset per a menjar un poc i han passat prou ciclistes, uns eren del Cuc i els altres no ho se, tots preguntant-me si eixe camí tenia eixida.

Una volta menjat he continuat, primer hi ha una forta pujada, amb unes colmenes molt a prop del camí i després un costerón de formigó del 29%, una volta a la caseta s'agarra la senda fins al punt d'El Molló on m'he posat les protes i cap a baix.





QUINA TRIALERA MES XULA!!!!!!!!!!!!!!!!!

La veritat es que te de tot, zones ràpides, zones tècniques, eskalonakos, curves tancades, bots, peraltes, pedrolos.... quina canya!!!! La veritat es que llevat d'algun tros no es molt complicada perquè el que no te es una pendent forta. Es molt xula, he disfrutat molt i això que anava sol.

Una volta a Quatretonda hi ha no te cap secret, pel mateix lloc que havia anat he tornat. Quatretonda, Benigànim, Bellús.


Quina es la cosa mes rara que t'has trobat a la serra????

He arribat a casa a les 13'15 mes o menys. He netejat la bici i la he engrassat ja deixant-la a punt per al dilluns.
El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. veig que has tornat cap alla.... lo que despres del mollo es tot senda meny 500 metres o per ahi antes de la pista que baixa fins pla de corrals. no sabia yo que hi havien tantes sendes per ahi.
    pd. on te has trobat el wc?? jeje.un salut

    ResponElimina
  2. Pues encara en hi han mes perquè en vaig vore un altra.

    Lo del wc.... te una explicació... però a que queda curiós???? jajajajajaja

    ResponElimina