28/6/10

KDD Xàtiva

Ahir vaig eixir a pegar una volta amb la bici. Vaig anar a una kedada que es va organitzar a Xàtiva, resulta molt interessant perquè sempre aprens coses noves.

Vaig eixir des de casa amb la bici, i vaig encertar, encara que fins arribar a la plaça de Bous el ritme va ser molt alt perquè no em donava temps d'arribar a l'hora.

Quan estava allí van aplegar els dos últims, érem 6, no molt nombrosa però cap problema. Vam eixir per carretera direcció Genovés i d'allí pel camí que tornem de Pla de Corrals, de seguida desviant-nos, a partir d' este moment ja era nou per a mi el recorregut. Hi havien unes pujades prou fortes, de fet ens va donar un esglai Ramon, l'organitzador de la ruta, però ràpidament vam continuar.

Després de passar per una sendeta on es vam arrapar un poc, vam eixir a la pista que du fins a Pla de Corrals, però nosaltres es vam desviar cap a la dreta en direcció Quatretonda. Feia molt de temps que no passava per ací i vaig vore una gran quantitat de caminets senyalats i que no conec, de fet em vaig enterar ahir que eixe camí discorre pel Barranc de l'aigua.


Quan ja estàvem dalt es vam separar, Aris i el seu germà tenien que tornar, aixina que Javi i David els van acompanyar i Ramon em va dur per a que fera la Trialera de l'anglés que no coneixia. Es una trialera curta, sense escalons ni dificultats però si molt rapida i divertida, va merèixer la pena, una llàstima que els altres no vingueren.


Ací vaig tindre un problemeta amb el seient i vaig anar des de Quatretonda fins a Bellús patint, ja era molt tard i vaig tindre que cridar a la dona per a que vinguera a arreplegar-me ja que tenia que anar a treballar i si haguera tornat amb la bici haguera fet tard.

De totes maneres em van eixir mes de 50 km. La conclusió es que va ser una bona ruta, encara que un poc dura i ademés vaig vore molt de caminet per a investigar, sobretot una senda que em va recomanar Ramon i que tinc marcada en roig al calendari.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. molt bona cronica Rafa,me va encantar la compañia aunque com dius,es una llastima no feren la trialera y acabarem tots juns.a vore si un dia tornem a quedar y ens enseñes alguna ruteta.
    un salut.

    ResponElimina
  2. Home clar.... ara que ja es coneguem serà mes fàcil que tornem a quedar.;)

    ResponElimina