20/6/10

Variant Enginyers

Hui he anat a vore quina volta anaven a fer la gent del poble. A que no sabeu quina era???? Noooooooooooo???? ENGINYERS!!!!! 5 de 5.

El cas es que com era per vore una variant he anat. Al principi ha sigut aburridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisima i monotoniiiiiiiiiiiisima.... 18 km d'"agsfalt" la típica rallymanada. Clar el guia era Miquel el de Salem i no podia ser altra cosa que light jajajajaja.

Des de l'Olleria fins a Agullent la ruta no te res que recomanar, a partir d'ahí hem començat a pujar primer per una costera prou empinada de formigó i de seguida ha vingut la Senda dels Enginyers que no defrauda mai.



Una volta hem arribat a l'Alt del Torrater ens hem separat, tres han continuat direcció Ontinyent per a esmorzar i Toni i jo ens hem tornat cap a casa, ja que ell tenia que tornar prompte i jo volia vore les carreres de motos. Així que ens hem dirigit cap a la Font del Patge i cap al poble pel lloc de costum.


De 47 km de la ruta mes del 80% han sigut d'"agsfalt", per lo tant si no la faig un dia d'eixos que plou no crec que la repetisca.
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada