24/6/10

Corral de Poldo

Ahir vaig eixir a pegar una volteta amb la bici..... i que volteta.... només 55km, de fet he superat els 1000km enguany just un mes abans que l'any passat.

Ja que havia llegit que la trialera final de la marxa de Castelló havia sigut tan dura i el meu germà meu va dir també, vaig anar a vore.
Vaig eixir sobre les 17'30 i feia molta calor, em vaig encaminar cap a Otos i per la sendeta vaig pujar a la pista que ve de la Font Freda, estalviant-me prou km..... menys mal.... menuda suada que vaig pegar al pujar.





Després d'una lleu baixada, encara tenia que pujar tot açò, i l'aigua que em quedava estava bollint.




Aquest es l'avís abans de començar a baixar la trialera.


Fenomenal vista del Benicadell.

La baixada està prou bé, te uns escalons accessibles, però també en te un parell que no em vaig atrevir a tirar-li, amb unes vistes genials dels dos costats de la serra incloent el Montduver. Però "tampoco era tan fiero el lobo como lo pintaban", que va haver gent que la va baixar tota a peu em pareix una barbaritat.

Quan vaig arribar a Castelló de Rugat ja eren mes de les 21'00, estava cansat, amb l'aigua calenta i sense vore un bar on m'haguera fet un refresc molt a gust, aixina que vaig procurar tornar prou rapit, estava tan cansat que l'aigua ja no em pareixia tan calenta. Quan estava arribant al poble ja era de nit i la dona cridant-me perquè li estranyava que tornara tan tard, i si que vaig arribar prou tard de fet me se van fer les 22'15.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. Rafa soc Gustavo dels travessers de Olleria, tens esta ruta del corral de poldo grava en gpx??? me la pots pasar per mail a hanfry_1978@hotmail.es i provarem a ferla??? Gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenia els tracks guardats a un disc dur i es va esconyar i els he perdut tots fins el 2012

      Elimina