22/5/10

Kedada amb els Cartageneros

Hui he eixit amb la moto. Hem tingut la il·lustre visita dels cartaginesos, encara que el mes il·lustre de tots.... ha fet bola!!!!! i no ha vingut.

He eixit poc mes de les 6'30 de casa a tope de gasofa ja direcció Alcoi. A les 7 en punt han aparegut Cris i Xico i ens hem anat fins a Crevillent on havíem quedat amb ells i Krader. Estàvem cridant-li a Luis que no venia ni agarrava el el telèfon fins que al final ens ha contestat s'havia adormit. Aixina que una volta aclarit el tema hem eixit a les 8'30.

Primer hem fet la Garganta de Crevillent, després direcció Agost, Ibi, pujar el Port d'Onil i cap a Bocairent. Ací ha vingut el millor de la ruta ja que han tingut la deferència de deixar-me anar davant al baixar i pujar el Barranc de Bocairent. Jo he anat a tope, mai l'havia fet tan ràpid..... però pels retrovisors els veia a tots... anava fent tampó!!!!!

Ja eren les 10'30 i hem anat a esmorzar al Xam.


Després per la Valleta d'Agres fins a Muro on hem repostat i direcció la Carrasqueta.


Uploaded with ImageShack.us

Ací ha vingut el putadón del dia.... ja passat el Barranc de la Batalla ens hem creuat amb unes motos que menejaven el dit fent cercles mentre apuntaven al cel.... i en la rodona que hi ha a l'inici del port.... estaven els "Brotes verdes" amb tres motos i una furgó d'atestats.... hem parat per a comentar-ho i tots hem coincidit que el que ens havien marcat els moters era l'helicòpter aixina que hem anat mooooooooooooooolt espaiet i al poc de començar a baixar el port l'hem vist que estava sobrevolant-nos.

Quan hem arribat baix hem parat al creuament de la Torre de les Maçanes, allí ens hem despedit i han tirat tos cap a baix menys xico i jo que hem anat per La Torre i Benifallim per a no passar per on estaven "acampats" i ens pararen. He arribat a casa amb 367 km, cansaaaaaaat i amb molta calor.

En definitiva un dia gran, una bona ruta en la que hem disfrutat tots i una llàstima que no vinguera luis i que no poguérem disfrutar la Carrasqueta.

6 comentaris:

  1. Holaaaa, soy krader. De tapón en bocairent nada de nada, lo que pasa es que te has encontrado con un coche y detrás tuya iban GSR y R6..... claro, eso es difícil dejarlo atrás. De todas formas es un placer rodar detrás tuyo porque tienes un estilo muy fino y siempre se aprende algo.

    Un saludo desde Guardamar!!!!

    ResponElimina
  2. Hombreeeeee Mario.... pues a mi también me gusta ir detrás de ti porque tumbas mucho y pienso.... si él puede yo también debo poder jajajajajajaja

    ResponElimina
  3. muy buena cronica! la verdad es que a sido un dia muy bueno, y lo emos pasado genial en la moto. Tendremos que repetir con esta gente jejje
    v'ssssssss

    ResponElimina
  4. Si.... pero cuando te levantes le llamas a Luis jajajajajajaja

    ResponElimina
  5. llamarle para que??, si luego dice: "anda que me llamais....", después de llevar dos horas dandole timbrazos... vaya un tomate

    ResponElimina