16/5/10

Riopar

Hui he eixit a fer una volta amb la moto...... i que volta...... 485 km només.

En principi havíem d'anar Edu, Blai i jo, però Blai per un "assumpte" personal no ha pogut vindre i ens hem anat nosaltres dos soles. He eixit de casa a les 7'00 del matí omplint el deposit a tope i cap a Bocairent. Després del cafenet de rigor al Solbes hem eixit direcció Iecla i Jumilla per unes carreteres amb unes rectes molt monòtones i després d'Elche de la Sierra ja hem començat a pillar alguna curveta i un port de baixada impressionant amb unes cascades d'aigua al costat de la carretera fins arribar a Riopar.
Després de l'àgape, reposar gasolina i oli hem continuat i ha vingut la part mes xula de tota la ruta, nou portet de pujada i baixada amb mes cascades d'aigua pel costat de la carretera, l'asfalt estava una mica brut de terra i encara que no m'ha donat ningun sustet, el cabet dia .. no el fies no el fies... després hem continuat cap a El Jardín per una carretera amb unes curves molt redones i amb bon asfalt que eren una passada mentre que el paisatge continuava sent impressionant amb un riu pel costat de la carretera. La veritat es que ha sigut prou divertit.

Després per una aburridiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisima recta hem arribat a Albacete on hem agarrat l'autovia i per La Font de la Figuera a casa. He arribat sobre les 13'15 hores amb 485 km i un mal de cul impressionant.

Peaso ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada