15/5/10

Trialera de Benavent

Hui he eixit a pegar una volteta en la bici, ja que demà eixiré amb la moto, aixina que he fet la ruta que tenia prevista fer demà.

L'altre dia ja tenia pensat fer-la, era depurar la ruta per a anar a fer la Andalusa sense tocar carretera i baixar la Trialera de Benavent de Genovés que vaig fer del revés.
Aixina que m'he encaminat cap a Benigànim, quan creuava el pantà de Bellús, feia molt d'aire i menejava la barana i les faroles fent molt de soroll. Quan he arribat a Benigànim, per La Solana cap a dalt a buscar el Coll del Manzano per a poder fer la ruta sense tocar carretera. Boniques vistes......






Sense demora a pujar la terrible costera per a arribar a la zona de Benavent.... mare meua.... que trencat que està.... i com he patit per arribar dalt, he tardat una mitja hora espentant la bici. La vista des de dalt del tot era espectacular.... i feia prou de vent.



Després la baixada ha sigut una passada, encara que anava baixant en precaució perquè apenes duc frens darrere en dos ocasions la roda de davant se'n ha eixit de la senda a les curves.... son molt tancades i no podia girar tant.... es una baixada fàcil, però tenint en compte lo dura que es la pujada poques voltes mes la faré.

Quan he arribat a Genovés volia fer la Trialera d'Alboi també, però ja començava a fer-se tard i he anat directe per la senda de La cova negra cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada