30/5/10

Previa Marxa Castelló de Rugat

Hui he eixit amb la bici, he anat a Castelló de Rugat perquè "havíem" quedat amb la gent d'allí per a que ens dugueren a conèixer el recorregut de la marxa..... però no han aparegut i hem anat a l'aventura.

He coincidit allí amb quatre xics que venien des de Gandia. Eren Salva, Alberto, Alfredo i Jordi que duia un mapa de la marxa. I amb això i el que conec jo hem anat fent la volta. Segons el mapa havíem de creuar este riuet.... menut tapó que es farà ací el dia de la prova.


Hem continuat fent el recorregut fins a que en algun lloc ens hem enganyat ja que hem arribat fins a Beniatjar i per allí no es passa, seguint el mapa hem tornat al recorregut fins a Otos i ací hem anat per on jo conec, encara que no era part exacta del recorregut, fins a que l'hem tornat a enganxar per a pujar per la Torre de Carricola fins a la Font Freda.


Hem continuat per la pista forestal fins arribar a la casa dels Guardes i per la sendeta que du fins a la carretera del Port de Beniarrés que no recorde com es diu, menuda diferència de fer-la baixar a pujar-la corrent jajajajajaja. Ací ja hem arribat a un punt que ja començàvem a estar cansats, i encara ens quedava la pujada i baixada al Corral de Faus (que encara no ho conec però que hauré de fer) i com hi havia gent que tenia una mica de pressa, hem optat per baixar per la carretera fins al poble i anar a fer-nos una cervesa tranquil·lament.

El recorregut està prou bé, tenint en conter que no l'hem fet exactament igual, està el problema del riuet que en 4 km que durem serà impressionant el tapó que es farà, també resulta una mica llarga tanta pista forestal, i falta vore la zona del Corral de Faus que m'han dit que te una trialera molt xula. També he conegut una gent agradable en la que espere tornar a coincidir.

El perfil del recorregut



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada