1/5/09

IV Marxa Navaló

Hui he anat a Navaló a fer la marxa d'allí, si no recorde mal la última marxa que vaig fer va ser a Sant Joan de Moró, Castelló. Al circuit de marxes que van organitzar allí...... i d'això ja fa dos anys perquè va ser abans de que naixqueren les xiquetes. El que m'ha sorprés, es que ja no para ningú als avituallaments, cuan arribava no hi havia ningú i els que venien per darrere no paraven i després els tenia que tornar a adelantar.


He eixit dels últims com de costum i amb calma, al principi anava prou espaiet per anar calfant perquè era costera amunt, cuan hem agarrat la primera baixadeta he apretat un poc i ja he començat a agarrar gent, fent un pas per dins del poble on la gent animava, després del segon avituallament ja li he pegat canya , ha sigut un recorregut molt pistero, per als que estan forts, i han tardat en aparèixer les primeres trialeres que ens avisaven amb un lletrer de baixada perillosa, de fet la primera no era ni això, era una simple baixadeta amb una rampeta per a botar, la segon i la tercera eren supersencilles, però després de tanta pista han resultat fins i tot divertides. La llàstima ha sigut per a Mª José, de Bocairent, que ha falta de pocs km per arribar a meta ha aterrat cuan anava primera fémina i això li ha costat perdre el primer lloc i entrar segona.

La marxa ha estat molt ben senyalitzada, els avituallaments encara que estaven ben situats tenien poques coses, només aigua, plàtans i un dolç, però en arribar a meta ens han donat una borsa amb un entrepà i una poma i repartien acuarius i cervesa. Un altra cosa que m'ha agradat es que en conter de donar una camiseta cutre i de la talla XL ens donaven uns gallumbos i dos parells de calcetins que segur que tots els aprofitem molt mes. El perfil de la marxa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada