10/5/09

Ruteta made in Rafa

Esta es una ruta que vaig descobrir jo, la primera volta que la vaig fer va ser al revés.... i com vaig empentar molt la bici estava clar quin era el sentit de la volta. Ahir per la vesprada vaig eixir a pegar una volteta i vaig anar a fer la de Romaguera en la seua variant a Bellús. Primer hi ha que anar fins a Benigànim, i allí ja comença la pujada. Primer per uns trams plens de pins..... i després per un rampó de formigó.


Després hi ha que camejar un poc...... la veritat es que està molt empinat, fins a un 42% de desnivell, però només son uns 200 metres, mereix molt la pena. Des de dalt les vistes son impressionants, tot i no estar a mes de 400 metres d'altitud.


I ara ve lo booooooooooooooooooo..... com diuen per ahí.... AL TURRON!!!!!! Es una trialera de la muerte, li pese a qui li pese... pur MTB!!!. Per al meu nivell va des de impossible fins a super fàcil, però es pot baixar tota. Hem vaig quedar flipat cuan vaig vore com la baixava un de Tavernes el dia que li la vaig ensenyar.

Cuan baixava vaig vore una altra sendeta.... hi haurà que investigar-la ;) Impressionant el pantà de Bellús vist des de baix.

Una volta ací vaig tornar a L'Olleria pel Salido, que feia molt de temps que no pujava per ahí...... i el cabró continua igual d'empinat jejejejejejejeje Mes fotos El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. Rafa ixa ruteta ja me la ensenyaras ara cuant estigua be i la farem deu ser de pm

    ResponElimina
  2. Toni.... tu ja las fet..... no ten recordes lo mal que li va sentar a certes persones??????

    ResponElimina