8/4/23

Serrania conquense

 Dijous Sant per aprofitar el dia de les vacances ruteta llarga en la moto.


A les 6 del matí eixia de casa. A omplir el dipósit i autovia i manta fins Utiel. Paradeta cafetera i comença el fred, habia guardat ja la roba d'hivern però almenys habia agarrat el xaleco calefactable..... MENYS MAL!!!!! De casa habia eixit bé de temperatura, pujant el viaducte de Bunyol baixa prou però arribant a Cañete baixa fins els -1º C.

Aprofite per tornar a omplir el dipósit. Vaig cap a Huerta del Marquesado i un cérvol que eixia del bosq es queda parat enmig de la carretera mirant-me, quan estic a uns 100 metres es pega la volta i se'n va corrent. La primera vegada que vaig passar per ací l'asfalt estaba molt mal, ara està de luxe i vas engorilan-te i després de la llacuna..... un altre cérvol creuant la carretera. Arribe a Tragacete, vaig esmorzar una vegada ací de luxe.... però eixe bar tancat, vaig al del costat però no ho he encertat. Entrepà de xoriç d'orça, beguda i tallat 8'40€

Hem torne a posar en marxa, els 8ºC ja son una altra cosa. Continue cap a Lagunaseca, Poyatos, Fuerteescusa i després las Puertas del Infierno.


Passe per la Playa de Cañamares totalment buida de gent, hauria d'haber parat, mai la voré aixina jajajajaja Em desvie per a pujar el Port de Monsaete. Hi ha un mirador amb unes bones vistes.

Puge per un costat i baixe per l'altre i baixe el túnel, no hi ha cartell dalt.

Passe per un poble amb moltes coves(norecorde el nom), hi ha un mirador de les coves però no te bona vista

Continue cap al "Estrecho de Paredes"

L'autovia passa per damunt de l'antiga nacional.....

Però damunt damunt, si plou no em banye jajajajaja


Faig uns pocs quilómetres d'autovia fins arribar a Carrascosa del Campo per a posar gasolina. Li pregunte a l'home i em diu que a l'hotel o al costat de l'esglesia, vaig a l'hotel que està davant. Ací ja vaig estar una vegada. Però hui no m'ha convençut.


Mes un refresc i un tallat quasi 27€ es carísim, com la terreta no hi ha res. Continue per l'autovia fins quasi arribar a Conca i em desvie per anar al Ventano del Diablo, dos fotos ràpides i cama.

Ara cap a la Ciudad Encantada.

No te res a vorer la temperatura que hi ha ara amb la d'este matí, 20º de diferència. Continue cap a Valdecabras i Conca...... CAUENLAMAR!!!!! Una processó.... no se si apunt de començar o ja acabada, em pensava que no podria passar però el cotxe que porte davant passa, pues jo també.

Creua la ciutat i agarre la nacional direcció Carboneras, allí em desvie cap a Cardenete, Víllora, Camporrobles i Utiel. Un poc d'autovia i em desvie cap a Montroi i en Carlet pare a fer un repostatge amb 73 km en reserva..... cada vegada em sorprén mes esta moto, es un mexeret.

En Carlet ja agarre l'autovia fins a casa on arribe a les.... i amb quilómetres....

Mes o menys el mapa de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada