10/4/23

Cazorla

 Ahir diumenge bona ruta amb Xavi cap a Cazorla.


Habiem quedat a les 6'15 a la primera gasolinera que ens trobavem els dos. Ens posem en marxa i quan arribem a Almansa deixem la autovia, de seguida comença la boira. Una boira molt densa, a 90 km/h en una ma i en l'altra torcant la visera continuament. La temperatura habia baixat però era mes o menys l'esperada, però amb la boira es una altra cosa. Parem a Montealegre sense boira per a un cafenet ràpit. Ens tornem a posar en marxa cap a Fuente-Alamo, Ontur i vorejem Hellín amb algun tram de boira però res comparat amb el d'abans.

Parem a Elche de la Sierra a fer el primer repostatge, continuem cap a Yeste per l'Embassament de la Fuensanta per una carretera molt xula.

Baixem per la carretera que va parele·la al riu. Esta ja no es tant bona, molt de clot i pedres que hi ha que anar esquivant. Es fa llarg el camí fins a l'esmorzar, tardem un poc mes del que habia previst. Caldereta de corder.

Després d'esmozar ens tornem a posar en marxa, quan arribem a Hornos la carretera ja millora moltísim. Finalment arribem a l'Embassament de El Tranco.

Està tan buit que no arriba l'aigua ni a l'embarcader.

Ens tornem a posar en marxa, carretera xula i divertida fins arribar al Mirador Félix Rodríguez de la Fuente on tornem a parar.

Estic xarrant amb un xic que s'ha comprat la moto perquè va vorer el vídeo de Dioni.... el que es un crack es un crack. Ens tornem a posar en marxa, si la carretera fins ací es xula, el següent tram fins el cim del Port de Las Palomas encara ho es mes.Baixem el port i passem per Burunchel i La Iruela fins arribar a Cazorla.... una processó!!!!! Cauenlamar!!!! igual que l'altre dia a Conca. Tire per l'unic carrer que puc passar i veig un cartell que indica la plaça on volia anar a dinar. Hem anat seguint-lo fins arribar al centre de la plaça, no sense dubtar si es podia passar per lo estret que era el carrer.

Està tot petat de gent. Al bar que volia anar no tenen taula.... al tercer que pregunte va la vençuda jajajaja Ens trauen unes cerveses mentre preparent el dinar.

Patatas a lo pobre.

Choto con ajos.

Diu que no tenen cafetera perquè "es un bar de juguete", així que ens demanem un gelat de postre i ens en anem. Ja que passem per davant del Mirador de Zabaleta parem a una foto.

Ara ja eixim de Cazorla parant a fer-se la foto que he posat al pirncipi. Continuem cap a Quesada, Huesa i abans d'arribar a Pozo Alcón parem per a fer un altre repostatge i de pas ens fem un café fresc.

Creuem el poble i anem cap a Castril i Fàtima, deuriem d'anar cap a l'Embassament de Sant Clemente però continuem recte cap a la Puebla de Don Fabrique i ens estalviem 20 minuts de ruta, ara marca que arribem a les 21'05. 

Passem Puebla de Don Fabrique i quan arribem a Caravaca tornem a parar perquè Xavi volia comprar una medalleta. Decidim no continuar ruta i anar directes a casa per arribar de dia. Omplim dipósit i ja no fa falta que tornem a parar. Fem uns pocs quilómetres mes però tardem mitja hora menys. El primer tram es igual que la ruta, de Caravaca a Calasparra, Jumilla i Iecla, ací ens on es desviem i en lloc d'anar cap a Villena anem cap a la Font de la Figuera i per l'autovia fins a casa on arribe a les.... i quilómetres.

El mapa de la ruta... mes o menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada