12/2/22

Ruta 99 per Castelló1

 Hui he fet una altra ruta en la moto fent la Ruta 99. En realitat no es cap ruta, te la tens que fer tu passant pels pobles. Es tracta de passar pels 24 pobles del Pais Valencià amb menys de 100 habitants.

La primera vegada vaig fer els de la província d'Alacant i un parell de València. La segona va ser per pobles de València i un de Castelló i esta tercera son els pobles del sud de Castelló.

A les 8 del matí em pose en marxa, no fa gens de fred. Autovia i manta cap a Sogorb, em desvie cap a Navaixes, Gaibiel i Matet on he arribat cap a les 9'50. Vaig al bar i em demane l'esmorzar per unes fotos que habia vist..... em diuen que es per un. Tarden una barbaritat en traurem l'esmorzar, mes de 40 minuts. Estava desesperant-me per perdre temps esperant. Per a postres tenien que segellar-me al bar però em diuen que no ho fan..... mes temps perdut. Finalment em trauen l'esmorzar....😲😲😲😲😲

QUE BARBARITAT!!!!!! Puc assegurar que es mes gran del que pareix a la foto. En teoria es per a una persona però poden menjar perfectament tres persones sense quedar-se en fam. El pa ni l'he mirat.... que aixó engorda😅😅😅😅

Li he dit que em posara per emportar el que ha sobrat.... esta nit ja tenim sopar la dona i jo 😆😆😆😆

 Després vaig cap a l'Ajuntament per vorer si allí posava on puc segellar el document. Hi ha un telèfon.... cride i em diu la dona que ara avisa a una persona per a que vinga a segellar-ho i que també..... estan els d'À Punt i em feran una entrevista.

Espere un poc i arriben i em fan unes preguntes, uns 5 minuts hem estat. Em torne a posar en marxa i ja passa de les 11..... cauenlamarsalà!!!!!! mes d'una hora.

Torne arrere cap a Gaibiel per a tornar a l'autovia i quan arribe a Jérica cap a  Caudiel i Higueras on em tornen a segellar a un bar. Continue a Pavias, un altre segell a un bar. Mes avant a Torramba del Pinar a un altre bar. Continue a Fuentes de Ayodar, ací tinc un bar i un hotel. Com veig primer l'hotel pare allí.... em diu la dona que es obligatori fer una consumissió per a que em pose el segell.... em pareix mal perquè si a cada lloc tinc que fer una consumissió no puc fer mes de dos-tres pobles per dia. Entenc que el motiu de segellar als bars es per a que la gent faça gasto però es que als altres llocs que he anat no m'han dit res, segur que si haguera anat al bar no m'hagueren dit res. Ja que tinc que fer una cosumissió aprofite per deixar un regal. 

Torne arrere i cotinue cap a Ayodar i Villamalur, un altre segell a un bar sense que diguen res, ja son les 13'30. Desfaig un tros de camí per anar cap a Onda. Just quan arribe al poble entra la reserva, vaig a buscar una gasolinera i ja em quede tranquil.

Continue cap a Espadilla, vaig a buscar el bar però no el trobe, ja son les 14. A l'Ajuntament hi ha un telèfon, cride i resulta ser el de l'Alcalde que em posa el segell a sa casa que està al costat. Continue cap al següent poble, Torrechiva. Tinc que anar al Bar de la Piscina, ací vaig esmorzar una vegada i ja se on està. Continue al següent poble, Vallat. Aprofite mentre em posen el segell per a fer-me un tallat. No tinc fam però enganye un poc al cos. Ja tinc tots els segells que m'habia preparat per a hui.

Ara ja només queda tornar a casa. Continue cap a Fanzara, Onda i torne a agarrar l'autovia per a tele-transportar-me a casa. He arribat a les 16'45 i 457 km justets, el mapa de la ruta..... obviant l'autovia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada