2/1/22

Tiburón de Mazarrón

 Hui he anat a fer una ruta "de les meues". M'agrada mes anar de ruta llarga per a vorer coses i passar per llocs que anar a fer curves "a sac". Abans de que guanyara el Mundia de Moto 3 Pedro Acosta, vaig vorer un reportatge en que eixia la seu del Club de Fans..... i cap allí que he anat.


A les 7 del matí vaig a la gasolinera, omplic el dipósit i em pose en marxa, 7ºC. Pel Riu Albaida, el Riu Agres i a l'eixida del tunel del Barranc de la Batalla marcaba 3ºC.... el xaleco calefactable va de luxe. Per La Carrasqueta encara no ha eixit el sol.

A Santa Pola pare a fer-me un tallat i "afotar" les salines.

Passe les Salines, Guardamar, Torrevella, San Pedro del Pinatar i després de San Javier pare a esmorzar, encara no son les 10. Conill en salsa, beguda i tallat 5€ DE LUXE!!!!!!


A les 1015 em torne a posar en marxa cap a El Algar i el Club de Golf, volia pujar a la Bateria de Cenizas. Vaig estar una vegada en la bici en els Mataos. En la moto no he pogut pujar i he arribat al Port Esportiu de Portman, també vaig estar per allí.

Torne arrere i circumval·le Cartagena per anar a la Bateria de Castillitos, però abans passe per Los Partidarios.

I també per Alumbres.

Puge dalt a la Bateria, l'aparcament a tope, però en la moto no hi ha problema.

Ja he estat varies vegades ací però no deixa d'impresionar.

Males pepinaes que pegarie l'aparato.

Mentre pujaba s'ha posat en marxa la reserva. Quan anava a baixar hi havia un poc de colapse en els cotxes que pugen i els que volen eixir, NOTA RECORDATORIA...... NO VINDRE EN COTXE UN DIUMENGE!!!!!😂😂😂

Mentre s'han posat uns a discutir qui tenia que aparta-se he passat davant de tots i ja no he tingut que parar en cada cotxe que venia de cara. Arribe baix i vaig cap a Isla Plana i el Port de Mazarró, abans d'arribar a Mazarró pare a repostar amb mes de 300 km.... ja tinc prou per a tornar. Arribe a la Seu del Club de Fans.

Hi han moltes fotos del pilot allí.

Li pregunte a un home si puc dinar..... es l'amo..... has venido en moto? Pues siéntate conmigo.


He estat fent-me una cerveseta en l'home mentre dinava abans de que el local començara a omplir-se. Després ens hem fet una foto amb la mini-moto que va començar i un mono.

Comence a dinar, de primer Rollito de Salmó.

De segon Paella de Conill..... bé..... paella paella el que es diu paella no es.... ja m'ho havia dit ell que no era igual que la de ací..... però estaba molt bo.

M'habia dit l'home que per a pagar que el buscara.... vaig a buscar-ló i fer-me un tallat. Mira que soc malpensat..... dic a vorer si en el ji ji ji ja ja ja me la clava.... pues no!!!!!!.... menú en dos begudes 11€.... i damunt m'ha regalat una samarreta per haver anat des de tant lluny. Hi havia un llistat de preus de merchandasing i valia 15€.


La veritat es que m'ha caigut molt be, es un home molt simpàtic..... la próxima vegada que passe per ací ja se on tinc que parar.

Em pose en marxa.... a vorer si arribe a casa abans de que es faça de nit. Torne al Port de Mazarrón, foto de rigor.

Continue cap a Cartagena per la RM-332 però abans d'arribar em desvie cap a Pozo los Palos i després l'autovia..... baixant el Puerto de las Cadenas em passa una moto de la Guardia Civil a tota ostia....... a 80 km/h no anava, després l'altre, que tampoc.  Em desvie cap a Fortuna.... carretera xula. Arribe a Baños de Fortuna, una visita te.... i si està en funcionament encara mes. ;)

Continue i arribe a la Route 66.

Fa moooooooooooolts anys que no venia i damunt en l'altre sentit i així i tot ho he trobat sense problemes. Passe per El Algarrobo... i Curro Jimenez???

Torne a entrar a la provincia de Murcia direcció Iecla, però em desvie per una altra carretera direcció Villena.... en un primer moment m'he arrepentit. Pareixia que anara a cavall de roin que era la carretera, però no m'he alegrat tant de canviar de provincia mai.... en tornar a la d'Alacant ha vingut una carretera molt xula que no havia fet mai.... QUE CANYA!!!!! 

Arribe a Villena, Bocairent, Ontinyent i arribe a casa a les.... i amb quilòmetres....

No es la ruta correcta que he fet.... però mes o menys....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada