19/9/21

Motorland. Diumenge

 Diumenge passat va ser el dia de les carreres.


M'alce a les 7 del matí. Estic una estona trastejant per internet, ho prepare tot i baixe a esmorzar. Una llesca de pa amb tomaca, pernil i formatge amb suc. També un tallat i una ensaimada xicoteta. Pague i cap al circuit. Arribe a bona hora, hi han motos però no es com a Xest. Lo bo d'este circuit es que aparques la moto baix de la grada i no tens que caminar molt. Vaig a comprar alguna cosa de merchandasing i ho deixe a la moto.


La resta de coses del circuit no m'agraden😒. El piso es de terra i graba, no hi han aseos en condicions, la grada es desmontable i damunt..... la megafonia no funciona!!!!! No se si es un avantatge o un inconvenient😅😇, però es la grada mes cara de totes.

Liquidación por derribo..... regalaben les banderetes de Rossi. Estem a Espanya i quan la gent es va enterar que eren gratis..... carreres per arreplegar-ne.

Comencen les carreres, primer la de Moto3. Una prespectiva nova de tota la parafernalia abans d'eixir. Volta de formació.

Acabant la volta d'escalfament.


Va ser una carrera molt interessant tot i que Sergio Garcia cau a l'ultima volta i quasi que perd opcions reials de ser campió, victoria per a Foggia.



Després li toca el torn a Moto2. Carreró de Raul Fernandez escapant-se..... amb el dit recien operat.

Maverick en la Aprilia?????😂😂😂😂😂😂😂😂😂

perspectiva de la gent que tinc davant.👌


Comença la carrera de MotoGP. Carreró entre Bagnaia i Marquez que fan unes ultimes voltes espectaculars amb molts adelantaments. Finalment primera victoria de l'italià a MotoGP.

S'acaba la carrera i cap a casa. Li vaig posar gasolina ahir per la vesprada després de dinar, així que tinc per a fer la meitat de camí. De luxe!!!! L'eixida es ràpida, no hi ha molta gent. Per ací fa sol però ja direcció a Morella es veuen molts núvols negres. Pujant el port de Torre Miró està la carretera molt banyada però no plou. Passe Morella..... encara no fa falta repostar i continue. Arribant a Sant Mateu es posa a ploure💦💦💦..... es només un nuvolet així que continue. Ja quasi arribant a l'autovia pare a l'ultima gasolinera que hi ha abans d'entrar a ella.

Reposte, un xorret i un café fresquet. Autovia i manta fins arribar a casa a les.... i amb quilòmetres totals del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada