5/7/21

Moixent

 Hui ruta en la bici per aprofitar la setmana que treballe de nit. Ja vaig fer esta trialera un dia, però es va posar a ploure i no la vaig poder disfrutar. Hui si.

Un poc abans de les 7 del matí em pose en marxa, no es que faça fresqueta però tampoc està mal. Vaig cap a La Gaveta i agarre el carril bici, pel Camí de Cairent cap a Aielo i comence a pujar el Port del Paller. Faré el primer tram per carretera i el segon pel camí. Intente anar rapidet per a que no m'adelante cap carreterero..... dec d'haber matinat mes que ells.😅

Quan estic a l'altura del Corral de Cigala deixe la carretera per a pujar pel Camí del Barranc del Joncar. Una vegada dalt paradeta per a pegar un mos.

Baixe a la carretera i faig uns quilòmetres fins arribar al Camí de l'Algepser i cap abaix. Després d'una lleu pujada ve una baixadeta, es curta però divertida, la Senda de Cova Pates, torrne a remuntar un poc i ve una altra baixadeta, amb molt bona pinta. La Senda del Bosquet.

Després torne a remuntar un altre poc, inclus patejant i ja es quan ve la vertadera baixada.

Primer te un tram prou pedregos, amb alguns escalons de penyes. Que es el que l'altra vegada no vaig poder disfrutar perquè estava plovent. Després ve un tram mes senzill, allà baix està Moixent.

Però encara queda un tros "disfrutó"

 Ja quasi que estic al poble, baixada divertida.... sense massa complicacions però que es pot agarrar molta velocitat.😈

M'habien dit que anara a esmorzar al bar del Poliesportiu..... allí no hi ha res.... li pregunte a un home i em diu que a vorer si es la piscina.... està a l'altra banda del poble. Podria haber anat però hui te pinta de fer calor, així que pare al primer bar que veig obert. Entrepà de la casa, llom amb tomaca i picadillo, amb tallat 5,50 €. No està gens malament.😉


He arribat a les 9'45, no se a quina hora he eixit. Ara ja sense miraments cap a casa. Pel Camí de les Hortes Velles cap a la Via Augusta pel costat del Riu Canyoles i una vegada l'he creuat pel Camí del Molí de la Mançanera cap a Vallada. Continue pel Camí Vell i el Camí Reial de Xàtiva fins arribar a l'inici del Port. Per ací ve la part mes dura.... ja apreta la calor i porte 50 km quan comence la pujada. Una vegada dalt, baixe per La Gaveta i directe a casa un poc abans de les 12 i mes de 55 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada