21/2/21

Volta al pantà 3.0

 Per a hui estaba prevista la pluja, així que hi ha que fer alguna ruteta sense perdre el campanar de vista i que es puga tornar prompte a casa. La Volta al Pantà de Bellús.


He eixit una mica tard, eren quasi les 8'30. Cau un lleuger xirimiri, que no banya si estas tornant ja a casa però quan comences si tens que estar 3 hores així si que banya. Així que pare i em pose el talla-vents. No es impermeable però per al que cau es prou.

Vaig per l'Ecoparc a buscar el carril bici i cap a Montaverner. Agarre el Camí Reial de Gandia fins arribar al Refugi Antiaeri de Missena i em desvie pel seu Camí, per a creuar per primera vegada la via.

Pasajeeeeeeeeros a la biciiiiiiiiiiii. Després creue el Barranc de Rafalgari, es un dels inconvenients de la ruta. Hi ha molts camins que s'han perdut al fer-se l'embassament i tens que anar pel camins que creuen els barrancs. Travesse el Camí de la Pobla per agarrar el Camí de València, per ací es pot fer una xicoteta millora pensant en la versió 3.1. Una vegada al final del camí hi ha que fer un tros per la carretera La Pobla-Benigànim per a creuar dos barrancs, primer el de Forcall i després el de Torrella. Continue pel Camí del Pas del Forcall, per ací es pot fer una altra xicoteta millora. Esta vegada arribe a Benigànim per agarrar el Camí de L'Olleria que es on eixiré amb la millora. Pareix que ja no plou i a partir d'ací ve la millor part de la ruta per que ja vaig pel costat de l'Embassament. Passe per Les Comportes i continue pel costat de l'aigua.

Ja que he parat aprofite per esmorzar. Tinc les sobres d'ahir, que era un entrepà moooooolt gran i la Tallà de Sant Antoni que aguanta bé.

Una vegada esmorzat continue cap a Guadassèquies creuant el Barranquet del Pou de la Foia i després de creuar un altre barranquet, el de la Canyada. Arribe a Sempere i el seu Mirador.

Continue pel Camí de la Sèquia fins a Benissuera i un altre Mirador.

Pel mateix camí fins arribar a Alfarrasí i baixar a la Font i Llavador de la Venta al costat del Riu Albaida.


Continue per la sendeta al costat del Riu fins arribar a la rodona entre Alfarrasí i Montaverner per agarrar la via de servei cap amunt i arribar al poble cap a les 12 i amb 44 km. Nostamal!!!!

Directe a la gasolinera per a rentar la bici i posar-la apunt per al próxim dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada