9/3/20

La Solana

Este matí ruteta amb la bici per a començar la setmana amb energia. Volia assegurar-me d'una senda que.... no sabia si l'havia fet o no.... i no, no l'havia fet.
Cap a les 8'30 em pose en marxa, cada vegada estic fent-me més gos jajajajaja. Per l'Assagador de Bellús cap al poble. Passe a l'altre costat del riu per la carretera i per l'Assagador del Corral Vell cap a Benigànim. Veig marques d'una marxa en BTT.... serà diferent de l'anterior???
Continue pel Camí Vell de València i em desvie per a agarrar el Camí de la Solana i comence a pujar. Per ací abans d'arribar a la Font de la Solana és on havia d'investigar el camí. Després es queda en senda i baixa novament al Camí de la Solana. No l'havia fet mai i eixia on ja em pensava jo, la veritat és que està xula i és una alternativa per a no fer la trialera. Torne a pujar per segona vegada i torne a vorer marques de la marxa.... segur que no han baixat per la trialera. Per on hauran baixat??? Soles hi ha una manera de saber-ho. Vaig a seguir-lo.
Puge fins a arribar dalt i continua cap a la carretera però abans d'arribar a ella baixa per una senda. No té mala pinta.

Va baixant unes ribes amb curvetes.... una altra alternativa per a no fer la trialera.... i ajuntant-les les dos queda una volta xula amb prou de senda. Una vegada baix, passa per la Font del Pi, açó ja ho conec. Torne a eixir al Camí Vell de València, son les 10'15.... me'n vaig a Benigànim a esmorzar. Vaig al Parc de l'Ortisa. L'entrepà de la casa: llom, bacon, formatge i tomaca amb ceba.

 Cap a les 11'00 em pose en marxa, torne a pujar al Camí del Corral Vell i baixe per la Senda del Tossal cap a la via del tren i cap amunt altra vegada per a tornar a eixir al mateix camí. Em desvie per la Senda de les motos per a baixar al riu....

En fi.... si esta és perillosa.... com són les que vaig fer el dissabte amb els Mataos??? jajajajaja Vaig a vorer si han netejat l'assut i és pot creuar el riu per ell i no haver de fer-ho per la carretera. No.... no l'han netejat i tinc que tornar arrere per a passar per la carretera i arribar a Bellús. Continue pel Camí de l'Algepser i el Camí de la Garrofera i arribar al poble cap a les 12'30 i 43 km

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada