12/11/17

Gran Premi Xest. Diumenge

Hui toca matinar per anar a les carreres. M'he despertat abans que el despertador jejejeje. A les 8'15 eixim de casa. Per l'A7 ja hi ha cua de cotxes. Però arribem al circuit a les 9'15. Aparque la moto.... i Luis aparca al costat!!!! Casualitats del mon que aparquem junts. Peguem una volta veien les paradetes i després pugem a la grada per esmorzar.

A les 11'00 comença la carrera de Moto3.

Espectacular caiguda en la recta de meta al tocar-se els pilots.

Menys mal que no ha passat res greu. Al final triplet d'espanyols i primera victòria de Martín.

Mir celebrant el Campionat del Mon que ja feia unes setmanes que havia guanyat.

A les 12'20 comença la carrera de Moto2.

Carrera entretinguda i guanyada per Oliveira que es postula per a l'any que ve com favorit. esta fent molta calor i la gent va buscant l'ombra.
A les 14'00 comença la carrera de MotoGP

Es l'únic títol que queda per decidir. Marquez li porta 21 punts a Dovizioso que està obligat a guanyar i després esperar a vorer com queda Marquez. Marquez ha eixit primer.
Després d'unes voltes Zarco es posa primer amb Marquez a roda, Pedrosa tercer i un poc mes arrere Lorenzo que li han ·Suggerit" varies vegades que posara el Mapa 8 i després que deixara passar a Dovi que el portava darrere però no ha fet cas, tampoc canviava res.
Faltant 7 voltes per al final Marquez ataca.... i apunt de caure fa una de les seues salvades marca de la casa, es queda quint i dos voltes després.... cauen Lorenzo i Dovi

La caiguda de Dovi li ha donat ja el títol a Marquez.... si haguera esperat un parell de voltes per atacar.... fijo que guanya la carrera. Al final han sigut unes voltes molt disputades entre Zarco i Pedrosa que es el que ha guanyat.

Ja falta menys per a les carreres de l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada