28/1/17

Nevà gener 2.0

Com hui no tenia que treballar i queda neu a la Mariola.... doncs blanc i en botella.... ORXATA!!!!
A les 7'10 sona el despertador, carregue trastos al cotxe i cap a Bocairent. Sorpresa quan arribe a la casella perquè estaven els del Club Ciclista, no sabia que eixien dissabtes també. Anem junts cap amunt. Una vegada dalt del port intente anar per la neu, però costa molt si hi ha talló, si hi ha poca si que es pot pedalejar. Continuem per la carretera fins arribar a Sta. Barbera que anem per la senda. Continuem cap al Camping, hi ha trams amb molt de fang. Una vegada a la carretera es separem hi ha gent que no vol pujar a les caves. Quan estic arribant a la Font de Mariola venen per darrere, dos cap a Banyeres i tres que han decidit vindre amb mi. Passada la font es trobem un iglú.

Home veges..... si no entre rebente.

Continuem pujant, hi ha prou de fang. Arribem al Mas dels Arbres i comença la neu. Per ací no hi ha cap rodera de cotxe, vas pedalejant per la neu i t'estaques. Als tres metres estas fundit. Es trobem a dos ciclistes que tornen, diuen que no es pot anar. Decidim tornar i anar a esmorzar a Banyeres amb els altres. Baix dels Mas dels Arbres es trobem a una grupeta d'alcoians capitanejats per Kiko, Ruben i..... Nando..... Quants anys sense vores!!!!! Després de la salutació i xarradeta continue.
ja son les 10'00 així que toca apretar per arribar a una hora decent. Els altres paren per a cridar per telèfon i jo continue per a fer un poc de camí. Al poc em passen, intente seguir-los però no puc. Quan arribem al Portell es desviem pel Camí de la Serra Mariola. S'unixen al grup tres xics mes de Bocairent, només en conec a un els altres no se qui son.... massa jovenets!!!! Continuen apretant-me, hi ha moments que els perd de vista i tot. Arribem a Banyeres i anem a un altre bar, el del Poli diuen que tarden molt en servir. L'altre està be, es pot entrar la bici a una terrassa. L'entrepà de la casa no està gens malament.

Bona quadrilla al final.

Els xiquets tornen per un altre camí, nosaltres pel Camí Vell de Bocairent cap a l'Ermita de Sant Antoni. Quan estem arribant al poble es separem, els altres van cap la gasolinera directes i jo vaig primer a carregar al cotxe i després a la gasolinera. Allí em done conter que un soroll que feia i que jo creia que era del canvi per culpa del fang, resulta que es un radi trencat.
Una vegada a casa, la bici ja està seca. Toca engrassar. El vídeo està ací https://youtu.be/-lJ33SGexYM . Bon matí, no he fet la ruta prevista però tal volta he fet mes quilòmetres i a un ritme molt mes alt del previst.... bon entrenament!!!! El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada