21/11/15

Route 66

Continuem fent quilòmetres per a fer-li el rodatge a la moto. Hui he anat a fer la mítica Route 66.... bé... no es exactament la ruta que creua els Estats Units.... està a Múrcia.
Després de pegar una becadeta vaig a omplir el dipòsit i comence la ruta, encara no son les 16'00 hores. Com està lluny hi ha que fer prou d'autovia i vaig cap a Alcoi , i després de desviar-me cap a Castalla ha passat una cosa curiosa..... està un cotxe avançat-me i apareix una bola d'eixes que porta el vent a les pel·licules de l'oest i he tingut que passar-li per damunt, pare per a llevar les rametes que s'havien quedat enganxades i un cotxe camuflat de la Guàrdia Civil fent parar un cotxe..... ndr. Després de passar per Petrer em desvie ja per comarcal cap a Nonóver i El Pinós. Entre a la província de Múrcia i al poc de passar Campules ve el desviament. L'he trobat de seguida, el que no he trobat tan rapit ha sigut l'altre desviament, menys mal que portava les coordenades i l'he buscat al telèfon.

 Fins i tot he rescatat de l'armari la camiseta de la Ruta 66 jejejejeje

Després de fer unes quantes fotos ja només em queda tornar cap a casa. Continue cap a Los Baños de Fortuna, Abanilla i torne a entrar a la província d'Alacant. Agarre l'autovia i cap a casa.
Al final han sigut 325 km mes. Aquesta es la ruta que he fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada