8/11/15

Gran Premi Xest. Diumenge

Hui tocava matinar per anar a Xest a vorer les carreres. Dos Mundials en joc no es molt habitual a l'ultim Gran Premi de l'any.
A les 7'00 del matí arriba el meu germà a casa i ens en anem. Hi ha prou de boira però al poc desapareix. Quan arribem al desviament de la Circumval·lació de València per agarrar l'A-3 primera parada. Mai havia vist els cotxes parats ací i ja son 17 anys venint a vorer el Gran Premi. Quan deixem l'autovia torna la boira, menys mal que està retirant-se, pareix algú cremant roda jajajaja

Entrem a l'aparcament, hem tardat una hora des de l'inici de l'embós fins a aparcar. Açò amb la moto no passa. Arnau i jo anem directes a la grada.

Veiem els entrenaments del warm-up i després anem a comprar-li una samarreta al xiquet. Quan tornem hi ha animació a la grada per part dels membres del Fans Club d'Alvaro Bautista.

Estan apunt de començar les carreres i passa un cotxe xulejant al personal.

Després comença la carrera de Moto3. Ha estat molt disputada amb varis pilots amb opcions de guanyar. Oliveira tenia que guanyar si o si per a tindre opcions al Mundial. Tot i guanyar la carrera no ha tingut cap opció per guanyar el Mundial però esportivament ha felicitat al guanyador, Dany Kent.

Després li toca el torn a Moto2. Just davant de nosaltres ha hagut una caiguda de 6 pilots i han tret bandera roja perquè hi havien dos pilots a terra. Els han tret amb llitera.

Esperem que no siga greu. Es reprèn l'eixida però han retallat la carrera. En lloc de 27 voltes l'han reduïda a 18 per complir amb els horaris televisius. Carrera dominada per complet per Tito Rabat que s'acomiadava de la categoria, seguit per Rins que es feia amb el subcampionat.

Ja ho vaig dir d'ahir però ho torne a dir de hui..... per a estar a novembre fa molta calor.

Al poc comença la carrera de MotoGP. L'única manera de que tinguera emoció era amb pluja per a que Rossi poguera tindre alguna opció però amb este calor Lorenzo ha eixit primer i ha marcat un fort ritme que només podien seguir les Honda oficials. Mentres tant Rossi anava passant als pilots que s'apartaven per a deixar-lo passar, ha sigut ESCANDALÓS. 
Cap al final de carrera Pedrosa ha recuperat el temps perdut i ha intentat guanyar la carrera però Lorenzo ha apretat un poc mes. Només han sigut dos voltes d'emoció.

Encara que Rossi ha arribat al quart lloc estava clar que no passaria d'eixa posició perquè els 3 de davant anaven traient-li temps en cada volta.
Al final Lorenzo ha guanyat la carrera i el Mundial. Mai m'ha caigut be i mai he volgut que guanyara, inclús preferia que fora Rossi el que guanyara el Mundial com a "mal menor". Però després de la roda de premsa de Malaisia, l'avançament que li va fer a Lorenzo quan anava a assajar l'eixida i després el traure de la pista i patada a Marquez vaig canviar de pensament.

Que ningú es pense que ara soc de Lorenzo, eh??? L'any que ve el meu preferit torna a ser Pedrosa que ha fet un molt bon final de temporada.
Després ha vingut la sorpresa grata del dia. Quan ha acabat la carrera anem a pel cotxe, el trobem ràpidament, eixim de l'aparcament sense vorer a ningú, quasi no hi havien ni motos. En menys de 10 minuts estem a l'autovia i en menys d'una hora a casa..... FLIPANT!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada