19/7/15

Nocturna Gaianes

Anit vam eixir amb la bici per a fer una nocturna. L'ultima que vaig fer va ser al 2013, també amb el Club Ciclista Bocairent que tots els anys organitza varies eixides "cicligastronómiques". L'any passat per culpa de l'accident em vaig passar tot l'estiu sense poder pujar a la bici.
Abans d'eixir aprofitem que som els primers per a que Pep li pegue una revisió a la bici d'Arnau i la deixe perfecta..... mes o menys.

Enguany som poca gent perquè coincideix amb la Proclamació de la Clavariessa.

Nosaltres anem a la marxeta d'Arnau per la via del xitxarra. La setmana passada a Dénia i ahir nocturna a Gaianes.... està fent-se un màquina.

Els altres van per un altre lloc.

Passat Turballos es tornem a reagrupar, i de pas disfrutem d'un espectacle que ens oferix la natura amb estos núvols baixant del Benicadell.

 

Pareixia que es podia posar a ploure.

Continuem tots junts fins arribar a Gaianes, on ja tenim la taula preparada per a sopar. 

I comença el festival del menjar i la cervesa.

 






Després "cafeses" i una coca que estava boníssima.

Mentre el grup es queda pensant si es fan un xupito o no..... el meu germà Dani, el xiquet i jo eixim per anar fent camí i que Arnau vaja mes tranquil. Autoretrat amb les llums d'Arnau i Dani darrere per la via.

Una vegada a Muro es desviem per anar per la vora del Riu Agres. Quina frescor mes bona que feia per allí. Una vegada a la Font del Baladre creuem la carretera i agarrem la via del Xitxarra i tornem a creuar la carretera pel Pont Tallat. Com ve una forta pujada sempre es sol ressentir alguna mecànica.

Continuem després de que descanse un poc el xiquet mentre els altres reparen la cadena. Una vegada a Agres tornem a parar, Arnau ja va cansat perquè porta un ritme alt.

Arribem al poble a les 2'30 passades, Arnau va molt cansat. En una setmana ha fet mes de 130 km i això per a un xiquet per molta voluntat i ganes que tinga..... es molt. Quasi sense preguntar-li si vol vindre, ell insisteix en vindre. Tindrem que fer una mes curta per a que disfrute mes i no es canse tant.

El perfil de la ruta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada