20/9/14

Caminada Olleria-Ontinyent-Aielo

Hui una altra volta caminada, i mes llarga del que pensava. Esperava fer uns 25/26 km però he fet mes dels que pensava fins arribar a Ontinyent (uns 4 de mes) i a la tornada ja eren massa.
Una vegada he eixit de casa he anat pel Camí del Ras per a creuar la carretera que va cap a Gandia i per un altre camí he eixit a l'autovia i per la via de servei cap Aielo i després cap amunt fins arribar al Camí Reial de Gandia. Per ací ja duc 11 quilòmetres.
Continue pel Camí dels Batans fins arribar al Carrer Ramón y Cajal d'Ontinyent amb mes de 14 i ja passa de les 10'00 així que pare a esmorzar a un bar. Prenc cadira a una terrassa i estic una bona estona esperant al cambrer que no ve, al poc seu un altre home i un poc després ix el cambrer i li pregunta que vol esmorzar i a mi ni em mira, li trau l'esmorzar i a mi ni em mira i porte mes de 15 minuts allí.... així que m'alce i vaig al bar del costat que de seguida ha vingut el cambrer.

Després del merescut esmorzar, encara que el cambrer del primer bar pense que no, continue cap al meu destí que encara estava a 2 quilòmetres mes.
A les 12'00 mes o menys comence el camí de tornada. Continue cap a la Plaça de la Concepció i pel mateix camí que havia arribat torne fins arribar novament al Camí Reial de Gandia i per la via de servei del costat de l'autovia cap a Aielo. Per ací porte ja mes de 21 quilòmetres i em fa mal el peu.... però el que tinc bé.
Continue pel costat de l'autovia però esta vegada vaig per l'altre costat, per fer una mica diferent el camí de tornada.
Estic arribant a Aielo i porte mes de 25 quilòmetres i encara me'n falten 7 mes i em fa prou de mal el peu, per a postres ja no em queda aigua, així que decidisc parar i cridar a la dona i que vinga a arreplegar-me.
Mentre arriba ella em mire el peu i tinc una bona "xufa", el que es veu mes blanc es on em fa mal però ademés dalt està mes gran encara.

Ha tardat una mica en arribar perquè no trobava el lloc, fins i tot he pogut parlar amb els del club ciclista d'olleria que han passat per allí. En fi, ara toca esperar uns dies fins que desaparega tot i puga tornar a patejar una bona. De totes maneres estic content perquè cada vegada coixege menys i puc anar un poc mes rapit. Hui m'han eixit els 25'34 quilòmetres en 4'27 hores, resultant a 10'32 el quilòmetre. Esta vegada ja he pogut fer varis quilòmetres seguits per baix de 10. Segons l'endomondo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada