28/9/14

Caminada Cova Negra

Primera eixida a caminar sense muletes. Hui no l'objectiu no era caminar mes rapit que els altres dies ja que hui anava per senda. Marcava molt mal oratge i no em decidia si eixir o no, al final he pensat que si no eixia segur que eixiria el sol i m'arrepentiria.
He anat en cotxe fins a Bellús i des d'allí per l'Estret de les Aigües a buscar la Cova Negra. El primer quilòmetre l'he pogut fer bé perquè està asfaltat, després no podia anar al mateix ritme perquè ja es camí de terra amb pedres i tenia que anar mirant on xafava. Hi havien marques per a una cursa de muntanya però no els he vist fins el final. Una vegada he arribat al Molí de Guarner el piso ja es millor i puc anar mes tranquil, m'he sorprès de que el bar estiguera tancat. Una vegada s'acaba la primera part del camí he patit una mica per arribar al riu. Una vegada creuat el riu ve un tros d'asfalt i he pogut anar mes còmode fins arribar novament al Molí Guarner i pel mateix lloc cap a Bellús.
Esta vegada si que he vist a la gent de la cursa que creuaven par l'assut de Bellús. Ha estat molt bé perquè a la rampa de formigó m'han agarrat unes bicis i al tram mes empinat dos no han pogut avançar-me, jejejejejeje. Després he continuat fins arribar dins del poble i vorer la meta de la cursa.
No era dia per buscar millorar temps pel terreny, ademés no havia passat mai a peu per ací i he pogut observar mes detalls del paisatge que quan passes amb la bici. Segons l'endomondo. Després tornar al poble amb cotxe i directe a la piscina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada