2/3/14

Prova MSC Zion MPS2 27'5"

Ahir per la vesprada vaig eixir a pegar una volta amb la bici. Bici nova.... una MSC Zion MSP2 de 27'5".
Però no, no l'he comprada, es una bici de test. 
Gràcies a Josep de "El Pedal Bicis d'Oliva" l'he pogut disfrutar. També li tinc que donar les gràcies a Joesp perquè en lloc d'anar a Oliva, ha vingut ell amb uns amics prop d'Olleria i així ademés de tindre menys quilòmetres amb cotxe també coneixia el terreny.
La bici tot i ser la talla xicoteta es una bitxa enorme. Entre les rodes de major tamany i la forca mes llarga, el pedaler està mes alt i estant de peu toque la barra.


Una vegada en marxa ja no es veu que la roda siga mes gran.

Després d'ajustar les presions comencem a pedalejar. Les primeres impressions son molt grates. Tot i pesar un poc mes que la meua bici, es nota lleugera. El manillar mes ample es confortable i dels dos plats només he gastat el mes gran. El xicotet crec que es massa xicotet i en rutes rodadores es pot tirar en falta el mes gran.
Primer pugem un poc per carretera i al poc es desviem per pujar cap a la Casa dels Guardes per la pista forestal.

 La roda si que es veu un poc mes gran que una de 26", però tampoc molt.

Una vegada a la Casa, fem una foto del grup i un canvi de ruta.

En lloc de baixar per la Senda del Margalló, continuem pujant per la pista per baixar la trialera de Les Fontetes. Comença el festival de punxades de roda, tres. Afortunadament jo no he patit cap i he pogut baixar rapit a roda del xic de la Lapierre, que no recorde el nom. Per la geometria i la potencia curta, es una màquina de matar cap abaix, encara que ja he dit que cap amunt he anat molt còmode.

El tercer tram de la trialera, es el mes pedregós. Però he sigut pel que mes he disfrutat. Es nota que la roda es mes gran???? No se si es la roda... la forca.... l'amortiguador.... ho tot junt. El cas es que he baixat rapit tot i ja estar començant a fer-se fosc.

En general la bici es tot un pepinaco, es mes alta. Manillar ample, roda gran, grans recorreguts.... una bitxa que no es desboca cap a baix perquè es mes manejable. Tot i que en alguna revolta he tingut que rectificar la traçada.... era per la roda o que estava torpón???? L'únic defecte que li posaria es que porta dos plats. El xicotet massa xicotet i sense plat gran en rutes rodadores es pot trobar a faltar.

La ruta ha sigut curta però divertida, la companyia molt grata i la bici com ja he dit abans, tot un pepinaco. Els increible com al vídeo pareix que hi ha mes claror de la que realment hi havia.
http://www.youtube.com/watch?v=lSkck2ARobo
 Ací teniu l'enllaç per a vorer les característiques de la bici. http://www.mscbikes.com/index.php?sec=bikes&subsec=bike&modelo=ZION+MPS2+27.5%22
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada