2/3/14

Font Quintana

Hui volia eixir amb la moto, però anit no em vaig posar el despertador. Hui quan m'he alçat ja eren les 9'00.... massa tard per fer la ruta que tenia pensada amb la moto, així que agarre la bici i vaig a pegar una volta. La Font Quintana, tot un clàssic a l'Olleria.
Vaig cap al Port i una vegada baix pel Camí de la Palla cap a la Senda de les Hoyes per arribar a Bolvens. Puge cap a la Lloma de Goçalvo i una vegada baix, per dins del Barranc de Caturla cap a la Font Quintana.

Pare per a pegar un mos i menjar-me un parell de barretes i beure. Reprenc la marxa cap a la Casa Quadrado i pel Merendero Pedro cap a la senda de la Cova Negra. M'he endut una sorpresa, han desbrossat la senda i ara pareix un camí, crec que m'agradava mes abans. Abans no veies ni un parell de metres de senda per la malesa i ara pots anar quasi recte.
Una vegada a la Senda de la Cova Negra i com tinc temps de sobra, vaig a menjar-me una llepolia.... la trialera del Pou de Sant Fèlix.
Veient el mapa pareix que hi han un parell de camins que acurtarien un poc per arribar al Pou. Baixe la trialera i intente fer la revolta de 180º.... res... que no hi ha manera.... hauré d'anar un dia i fins que no m'ixca no baixe.
Una vegada a la Senda de la Cova Negra novament, torne per on he vingut cap a l'Assut de Bellús. En totes les vegades que he passat per esta, no he vist mai tanta gent com hui..... gent a peu i en bici, era un constant "bon dia"
Pujant per l'Assut pareix que s'han picat uns ciclistes de Benigànim amb mi... en fi... pareix que soc un bon ganxo jajajajajaja.
Continue cap El Salido per dins del Barranc de la Ponta, pare a la font però no cau ni gota així reprenc la marxa per eixir a l'Assagador de Bellús i arribar al poble amb quasi 40 km.... nostamal!!! Andreu.... hui si que he escrit un poc mes, no???

El perfil de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada