23/2/14

KDD Endureta Xàtiva

Hui kedadeta amb la bici a Xàtiva organitzada per Tono. Arribe al lloc d'eixida prompte després de passar pel control d'alcoholèmia tot i que no m'han fet bufar..... coses de dur la bici al cotxe. Encara no hi ha molta gent però si que està el bo de Julio. 

Comença a arribar la gent, hi ha gent que no conec.... fins i tot de Castelló, també Pacolo o Edu Morant i la Penya Abocaetes, llàstima l'absència de Benito.
Comencem a pedalejar cap al Camí de Sant Antoni per anar cap a la Tr del Pou de Sant Fèlix. Baixe el primer i em pose a la revolta de 180º que jo no se traçar i em pose a gravar com ho fa la gent i vorer si la pròxima vegada que passe la se traçar. Una vegada han passat tots baixe i per les Arcades d'Alboi anem cap a El Genovés i pel Camí de Benigànim a la pujada del port. Després d'uns metres es desviem per pujar cap al Collado Manzano, però un poc abans es tornem a desviar per baixar la Senda Andalusa.
Una vegada baix toca remuntar un poc per baixar la Trialera d'Alboi. L'any passat va caure un i la bici va anar a parar baix del pont, enguany ens hem superat...... han caigut dos!!!!!!!!!!!!! Un sense conseqüències físiques encara que pareix que ha trencat el telèfon i l'altre pareix que amb un giró de peu. Arribem a la Xopada d'Alboi i esmorzem, dúiem els entrepans de casa i hem demanat la beguda.

Una vegada hem esmorzat ha començat a eixir la gent i s'han fet dos grups. Jo he eixit amb el segon. Anem cap al Molí de Guarner i per la senda de la Cova Negra cap al Merendero Pedro i per la Senda de la Falaguera cap a la Font Quintana i la forta pujada de la Penya Sant Diego per fer el DH Novetlè.
El primer grup ja fa una estona que ha baixat i comence a baixar el primer, he pogut fer el tram que hi ha després del primer peralt, cosa que no havia fet mai jejejejejejeje.
Una vegada baix anem cap Xàtiva per la senda. Ens trobem a Tono que ha trencat la cadena i l'han ajudat per arribar als cotxes. El primer grup ha anat a fer el DH del Castell.
Hem arribat als cotxes prompte i Tono ha fet un xicotet sorteig.

Un bon matí, amb una bona ruta i una molt bona companyia. El vídeo de la KDD. http://www.youtube.com/watch?v=qhySCjeO5UY
El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada