8/2/14

Fira de l'Embotit de Requena

Com ja ve sent tradició d'estos últims anys, he anat a Requena a la Fira de l'Embotit Artesà.... i de Qualitat.... ojito!!!
La veritat es que si que està molt bo i mereix la pena anar. Hui feia molt de vent, pensava que si anava per Montroi en faria menys que per l'autovia.... però no. Anava continuament corregint la trajectòria de tan fort que bufava i m'espentava. Una vegada passat Godelleta arribe a l'autovia... i comencen a caure unes gotes. Es veia el cel prou negre cap on anava però amb l'aire que estava fent.... no serà res... he pensat. Be, la veritat es que no plovia molt i una vegada passat el viaducte de Bunyol ja no plovia encara que la carretera estava banyada. Una vegada a Requena el cel estava quasi ras.


Vaig directe al Recinte Firal i sense perdre temps faig la compra per poder tornar prompte. Compre el mateix de l'any passat a la Carnisseria Encarna, llonganisses amb faves i alls tendres i salxitxó amb nous. De la Carnisseria Mari Luz, sobrassada de taronja i xoriç al cava com l'any passat però ademés llonganisses amb bolets. També he comprat de l'Associació de Forners un "Bollo Mediano", que es una coca de llonganissa i cansalada.
Ja s'ha fet de nit i no vull tornar molt tard a casa així que me'n torne, pensava que em tornaria a banyar pel mateix lloc però he tingut sort i no ha caigut gens d'aigua.... si haguera eixit un poc mes tard segur que no l'agarre al anar.

Aquesta ha sigut la ruta, anada i tornada pel mateix lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada