6/1/14

Reis La Canyada

Hui Ruta dels Reis Mags. Com els regals que van portar ahir els Reis ja estaven muntats, hui no tenia res que muntar i he pogut eixir amb la gent del C.C. Bocairent en la seua tradicional eixida del dia de Reis a La Canyada.
Arribe prompte i encara no hi ha ningú, al poc comença a arribar la gent i amb uns minuts de cortesia eixim cap a La Canyada. Primer per La Via fins passar l'Ermita de Sant Antoni i després de creuar la carretera pel Camí de Beneixama i el Camí dels Arriers fins Beneixama i després pel Camí de Cabdet fins La Canyada.

El dia està portant-se bé i no fa gens de fred, després de vorer als actors de l'obra anem al bar a esmorzar. L'entrepà "de la casa" està bonísim.


Després de repostar anem a vorer l'obra de teatre, als Reis ja es toca actuar i no ens hem pogut fotografiar amb ells.

 Encara que si que ens hem fet una del grup amb els Reis darrere.

 I una altra al "Portal de Betlem"

Reprenem la tornada pel Camí del Portell fins El Camp de Mirra i pel Camí dels Molins fins la xicoteta aldea d'El Salse. Després anem alternant el Camí dels Molins amb La Via fins Arribar a Banyeres i novament per La Via passant altra vegada per Sant Antoni fins la casella.
Després d'una cervesa i la corresponent xarradeta, plegar trastos i cap a casa amb 50 km, molt mes ràpida l'anada que la tornada. Vídeo de la ruteta. http://www.youtube.com/watch?v=JfsmltqF-UQ
 El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada