15/6/13

Ruta motera Conca

Este matí el despertador ha tocat a les 7'00 del matí, i de seguida ens hem preparat i hem eixit direcció Conca. Com anàvem amb la moto primer hem anat cap a Almansa i després cap a Alcalà del Xúquer per Alpera.

Continuem cap a Casas Ibáñez i després d'una recta interminable arribem a Iniesta on estaven esperant-nos Julio i la seua novia Mª Jesús i ens en anem directes a esmorzar.


Després d'estudiar la ruta amb Julio m'aconsella que la modifiquem i anem cap a Alarcó, ja que així l'allarguem per a no arribar tant prompte a Cuenca, com no podia ser d'altra manera li fem cas.
 


Entrem a Alarcó a través d'una estreta porta.


Després de la visita al Parador d'Alarcó, reprenem la marxa i anem cap a Valèria, una xicoteta localitat amb restes romanes.

Com no hi havia ningú que ens fera de guia decidim anar fins Conca.

Després de fer una passejada i fer-nos les típiques fotos turístiques anem a dinar.


Julio ens du a un bar que coneix, hi ha un bon menú a un preu acceptable lluny dels llocs mes turístics i cars. De primer spaguetis o amanida triem tots.


De segon, Xurrasco.

O Secreto Ibérico.

Després anem al cim on hi ha un Crist, per una carretera molt bonica amb uns paisatges esplèndids.

Una vegada ja fetes totes les visites es hora de tornar. Seguint els consells de Julio anem per una carretera comarcal en lloc de la nacional que havia previst. Una carretera fantàstica.... 100-120 km/h curva cap a l'esquerra curva cap a la dreta i mes curves i mes curves fins arribar a Santa  Cruz de Moya.

A partir d'eixe moment ja conec la ruta. Aras de los Olmos, Titaguas, Losa del Obispo.... fins Lliria. Parem a respostar i fer-nos un refresc. També es el moment de separar-nos. Julio i Mª Jesus tornen cap a Iniesta i nosaltres cap a casa. Com ja son les 20'00 hores i estem cansats tornem per l'autovia en lloc de per la comarcal. Arribem a casa passades les 21'00 hores amb 658 km al cul. Excel·lent ruta amb millor companyia, un dia fantàstic. Ací estan la resta de fotos.

També estava d'estrena, després de dos dies agafant la moto per anar a treballar i llevar-li la parafina a les rodes noves, hui he pogut disfrutar de les rodes noves. El funcionament perfecte, la de davant mes blaneta que la que tenia abans, ja vorem el que duren.

Aquesta es la ruta que hem seguit.


View Larger Map

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada