9/6/13

Font Freda (senda) - Vigilància Forestal

Este matí havia quedat amb Jesus per eixir amb la bici. Hem anat al Parc i com no venia ningú mes ràpidament hem eixit pel Camí de les Hortes cap a Montaverner i pel carril bici cap a Otos creuant el Riu Missena, passa un poc d'aigua però només es banyem les puntes de les sabates. Continuem pel Camí de la Serra fins arribar als dipòsits d'aigua i al poc ja estem pujant la Senda del Mirador de la Font Freda.

Es una senda bonica, llàstima dels últims 100 metres que hi ha que empentar la bici. Però m'ha agradat molt, segur que passaré moltes vegades per ella. Arribem fins la Font Freda però encara ens queda un poc de pujada.

Arribem al Punt de Vigilància Forestal, ací fa un vent molt fort que ens tira les bicis a terra mentre mirem el paisatge així que ens anem a buscar un lloc mes resguardat per esmorzar.

Després de recuperar un poc les forces comencem la baixada. Enllacem dos sendes amb una trialera. les sendes son molt fàcils i la trialera també però si t'exigixes baixant arribes baix cansadet.
Una vegada a Salem, pel Barranc de Salem anem fins el Ràfol i directes cap a casa passant pels Refugis Antiaeris de La Casa de Dalt i del Pla de Missena.

Tornem a creuar el Riu Missena on Jesus es mulla un poc els peus jajajaja, jo al vorer que era una mica fons passe pel pontet i seguint el Camí Reial de Gandia tornem cap a Montaverner i pel Camí de les Hortes novament fins el poble.
Han sigut un poc mes de 55km. La pujada per senda fins la Font Freda es bonica i ciclable fins faltant 100 metres, per tant alguna vegada mes pujaré per ella. La baixada des del punt de vigilància fins Salem es senzilla però bonica. En definitiva una bona ruta.
 El perfil de la ruta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada