1/5/12

Sierra Espuña

 Hui una altra ruta amb la bici per aprofitar el dia de festa. Com ja feia anys que havia estat a Sierra Espuña sense haver tornat i este estiu volia anar, he anat hui.

M'he alçat matí i amb un parell d'hores he arribat fins el Transvasament Tajo-Segura en Alhama de Murcia on comença la ruta, he fet la mateixa ruta que vaig fer fa tres anys i que ens va ensenyar Carlos.

Primer he començat pujant per les "500 curvas"....

O el que es el mateix.... la Senda del Agua


Han sigut 11km pujant per la senda, després de passar pel Centre d'Interpretació comença la pista fins el Mirador del Collado Bermejo.


Després d'esmorzar he començat a baixar fins arribar a l'inici del "Salvaje"

Una caaaaaaaaaaaaaaaaanya.... la recordava mes difícil, l'altra vegada vaig posar el peu a terra un parell de vegades... pareix que al final vaig aprenent i tot jajajajaja

A continuació he baixat el "Rompebicis", encara que no se perquè te eixe nom perquè tampoc es tan "trencador"







Sense parar he començat a baixar les "1.000 curvas". Estava disfrutant molt de la baixada i de sobte he sentit un "tir"... era la roda de davant que perdia l'aire en pocs segons. Estarà per a canviar?????

Després de canviar la càmera que estava tallada i de posar un parxe per dins de la coberta he continuat baixant, encara que amb una mica de por per si punxava per ací però no he tingut cap problema. Després d'una senda ve una altra i una altra.... es una delícia. 

Una vegada baix de tot, es creua el transvasament per un pont i en poc mes d'1 km he arribat al cotxe, eren les 13'30. He aprofitat per pegar un mos ja que m'havia dut un entrepà i un refresc amb gel per a que estiguera fresc i després de carregar la bici al cotxe he tornat per arribar a casa a les 16'00.

El perfil de la ruta.

Una ruta sensacional, ha estat divertit tornar a fer-la i recordar coses d'aquell dia.... ja veus... ha passat tres anys i recordava quasi tota la ruta i coses que van passar l'altra vegada.


No hi han moltes fotos.... perquè he fet bastants vídeos, ací està l'enllaç.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada