19/5/12

Serrania-Requena en moto

Hui ruta amb la moto, com la setmana passada em vaig fer un lleuger giró de peu, anem a deixar la bici aparcada un parell de setmanes per a que no passe res. No siga que ara que ve la calor em quede sense poder eixir. Com anava soles i no tenia massa clar cap on anar, i recorde que quan vaig anar a Sot de Chera al Campus BTT em vaig quedar amb les ganes de fer una foto de Chulilla he anat cap allí.... i ha eixit una ruta molt xula.

He eixit a les 7'30 del matí i sense massa miraments.... autovia fins arribar a Casinos i després ja desviar-me per carreteretes fins arribar a Chulilla. Una vista bonica, però.... penses.... "i perquè no fan el castell dalt de tot???? podrien atacar-los per dalt."

Doncs no!!!!! si travesses el poble i el mires per l'altre costat.... pareix un poc complicat pujar per darrere del castell.

Després d'unes fotos reprenc la marxa per arribar a Sot de Chera, però abans hi ha que pujar un port i disfrutar de les seues vistes.


I després baixar-lo, es una carretera molt estreta.


Ací una foto amb la moto i el poble un poc mes cap abaix.

Una vegada al poble, ja he anat a esmorzar.... entrepà d'embotit del poble, cacaus, olives, beguda i cafè per 4'50€.... NOSTAMAL!!!!

I ademés a la sombreta, bon lloc.

Després he reprès la marxa passant per l'Embalse de Buseo.... graciós el nom.


 Es una carretera d'eixes que li agrada a Edu.... pareix que vas a cavall de tants botets que pegues del seient. Després arribes a Chera i la carretera ja es xuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisima.... bon asfalt i curves i mes curves... quan passes el Riu Reatillo arribes a un bon tram on vas amb punteta de gas enllaçant les curves.....  QUE DIVER!!!!!!

Després d'uns quants km de diversió arribe a Requena.... ja que estic ací.... vaig a comprar un poc d'embotit jejejeje.

A continuació, i ja de tornada cap a casa, primer un poc d'autovia fins arribar prop del Circuit Ricardo Tormo i per Godelleta cap a Montroi per a fer unes poques curves mes, Carlet i per l'Alcudia novament autovia fins arribar a casa.
Esta es la ruta que he seguit.


Ver mapa más grande

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada