1/1/12

Xàtiva. Any Nou.

Hui nova ruta amb la bici per a inaugurar l'any ciclista.... el que pugues fer hui no ho deixes per a demà.;)

Ahir vaig quedar amb Ramon que ja feia molt de temps que no es veiem, com ell no pot eixir amb la bici hem quedat directament al bar.

He eixit sense matinar, no feia gens de fred. Primer he anat per La Gaveta fins el Port de l'Olleria, ací si que m'he gelat una mica ja que passava l'aire per la samarreta.

Normalment per ací passa aigua però hui crec que encara en passava mes.

A continuació pel carril bici fins a Novetlè. Anava al tran tran i mire l'hora i ja eren quasi les 10'00. Així que he anat fins Xàtiva per la carretera per a poder arribar abans.

Arribe al bar i taxan taxan.... està tancat!!!! als cinc minuts arriba Ramon i anem a un altre bar. La veritat es que no tenia massa gana i Ramon encara menys.

A continuació he pujat fins el Camí La Bola per anar a Novetlè on m'he trobat amb la meua cosina Anna passejant a Kiddo i des d'ahí pel mateix lloc que havia vingut he tornat a casa pujant el port fent 32 km però amb moooooooooooooolta tranquilitat.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. llastma no esmorsar a chulla, ara espere que funcionen les coses una mica be, i poder gaudir de lo que mes me agrada, eixir de ruta amb bona compañia com la teua.
    feliç any Rafa

    ResponElimina