21/1/12

Freeambres a Sumacarcer

Hui ruteta diferent a la dels altres dies...

Havia quedat amb Jordi a Sumacàrcer per fer remuntes. L'altra vegada va haver una lleu complicació... esta no jejejejeje. Arribe al poble i hi havien un muntó de gent amb bicis però no venien amb nosaltres. Al poc arriben els freeambres amb Jordi, Cristian, Luis, Moises, Fran i Salva que ens feia de xofer. Carregue la bici al seu cotxe i poc després arriben un xics de Castalla. Ens en anem cap amunt i una vegada dalt ens posem els equipatges. Estrenava el casc i el peto que em van dur els Reis.

Baixem per primera vegada el Camí de Viró inspeccionant el terreny i escalfant un poc. Una vegada baix tornem a carregar les bicis, està Manolo amb un altre xic que pugen amb nosaltres. Tornem a baixar la mateixa senda però sense parar. També ens ensenya Jordi una altra senda, però esta es massa per a mi. Arribem baix i Manolo i l'altre xic van a esmorzar, mentre que nosaltres tornem a pujar i baixem per tercera vegada pel Camí de Viró.

Una vegada baix tornem a carregar i cap a dalt on està Tebar esperant-nos per a baixar esta vegada per l'altra trialera, la de l'Ombria del Castell i directes al bar per a esmorzar el típic sepionet del Bar Ricardo.

Sense encantar-se massa tornem a pujar per a baixar novament per la Senda de Viró. Esta vegada he tantejat un bots.... tant de passar i que no els prove es de rebut. Arribem baix i aaaaaaaaaaaaaaaltra vegada cap amunt. Esta vegada al baixar si que he provat a dos bots jejejejeje crec que per a la pròxima ja li tire amb total tranquil·litat. Per a la xorrà que ha sigut he arribat baix content a pesar d'una lleu mini-caiguda.... no pots engorilar-te jajajajaja.

Tornem a pujar i esta vegada baixem novament per la de l'Ombria del Castell, la ràpida que diuen els d'Alcudia. Una vegada baix ja hem carregat les bicis cadascú al seu cotxe i cap a casa on he arribat a les 15'00 content per haver estrenat els Reis i per la diversió del dia.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada