22/5/11

Senda Enginyers.

Hui tocava eixideta amb la bici, a pesar del constipat... duc un parell de setmanes fabricants mocs en pla industrial i no hi ha res com una bona suada per a curar-se... o morir a l'intent.

He anat a vore la gent de l'Olleria quin pla tenia, i com es normal, era fer la Senda dels Enginyers. Tot un clàssic i un habitual. La última volta que la vaig fer va ser a setembre durant l'incendi, i com veig pel Barranc de Bocairent prou de verdor he decidit acompanyar-los per vore si per allí també estava verd.

Hem anat pel lloc de costum, carril bici fins Montaverner i pel Camí Reial de Gandia cap a Albaida, Atzeneta i pujar per la Font del Patge. He patit un poc per la falta de ritme i ple constipat, però anàven esperant-me, sobretot Sergio.

Després hem pujat fins l'Alt del Torrater i ja hem enfilat la Senda dels Enginyers. La veritat es que te un to verdoset molt bonic.

Fa goig vore com després de l'incendi les pluges han sigut bones i la Mare Natura s'encarrega de regenerar una mica la serra.... per a que nosaltres la cremem una volta i una altra.

Hem arribat a Ontinyent i hem anat a un bar que deixen tancar la bici a una cotxera, la llàstima es que no li he fet una foto a l'entrepà com es la meua costum perquè era "de aquí te espero", i per només 4'50 €.... nostamal.

A partir d'ahí la tornada ja ha sigut ràpida i quasi tota per agsfalt, ja que jo volia anar a votar abans d'anar a dinar. He arribat cansat, encara tinc que recuperar la forma i llevar-me de damunt el refredat.

El perfil de la ruta.

2 comentaris:

  1. tu tambe constipat....... yo tambe he estat igual y per fi hui he pegat un voltio.avore si me agarre enserio que en unes coses y altres....
    te ona pinta esta ruta y lo que mes me ha alegrat es vore la serra ya verdejant. au i a vore si fem un esmorzar i ruta.....

    ResponElimina
  2. la veritat es que es un verdet molt xulo.;)

    ResponElimina