23/5/11

La Quintana

Hui nova volteta amb la bici. He estat mirant i des de juny de l'any passat que no anava per La Font Quintana. Aleshores ja està clar cap on vaig, onze mesos sense passar per allí ben mereix una volteta.

He eixit a les 17'00 hores ja que esta vesprada no he treballat, feia molta calor. Quan anava per La Gaveta, he vist la millor cosa que podia vore..... dos xiques passejant i prenent el sol per a fer-se morenes.... la llàstima es que ens hem vist al mateix temps i s'han vestit..... com si a mi em molestara!!!!!

Si a la calor li afegim el refredat, la baixa forma física i els quasi 50 km d'ahir... el resultat era obvi... a meitat de camí ja estava cansat i amb mal de cul.

Ja per la baixadeta dels palets, he vist que el piso estava fet pols, molt de reguer de l'aigua i ademés en el tobogan, algú ha esta picant-lo per a fer escalons... molt natural i amb molt de respecte pel medi ambient!!!!!!


Després som les bicis i les motos els que fem mal.... claaaaaaaaaaaaar.
A continuació, en conter de pujar cap als bancals, he anat per la senda que va pel barranquet, està prou tancada per la vegetació.

Per fi he arribat a la Font Quintana, una paradeta per a carregar aigua fresca i descansar a l'ombra.

Després pel Merendero Pedro cap a la Cova Negra i pujant El Salido... mama caca!!!! quina suà!!! pensava que no el pujava però patint molt he aconseguit arribar dalt. Després per Caputxins cap a casa.

El perfil de la ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada