21/3/11

Segon Aniversari del Bloc

Segon Aniversari del Bloc


Doncs si.... ja està ací el segon aniversari. Si l'any passat va anar molt ràpid, este encara mes. La filosofia del Bloc continua sent la mateixa, contar que faig durant el temps lliure, es a dir, la meua manera de perdre el temps.

L'any passat duia 3.300 visites al complir-se l'aniversari i això ara ho faig en menys de tres mesos.
No hi ha dubte de que el Bloc s'ha consolidat i ara si que tinc moltes visites, prova d'això son les mes d'11.000 visites d'aquest any.

Una altra prova de la consolidació es el premi que vaig rebre al mes de febrer com a Millor Bloc d'activitats fisicoesportives del 2º Concurs de Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià.

El record de visites a un mes va ser a febrer amb quasi 1.400 visites i el record diari el 25 d'octubre amb 11 persones connectades simultàniament i 134 IP's diferents amb un total de 214 visites.

En quant a visites de països, òbviament les espanyoles son les mes nombroses, però també en tinc moltes de paisos tan llunyans com els EEUU o Canadà o exòtics com Kuwait o Sudàfrica.

Per altra banda, continue amb el mateix però.... la gent que entra i llig el que escric no deixa comentaris com per eixample em va dir el Lute de Torrent. Resulta molt agradable obrir el correu electrònic i vore que algú ha deixat un comentari al bloc. Continuen sent els amics amb els que compartisc les rutes amb la bici els que solen deixar comentaris, que per altra banda, també son la major part de les entrades que introduïsc.

Moltes gràcies a tots i totes per entrar i llegir este bloc i especialment als que deixeu un comentari.;)

2 comentaris:

  1. Enhorabona!aquests dies estic embullat amb el treball i no tinc molt de temps,però si que et llig quan puc,salutacions.

    ResponElimina